Arda Güler'in maçında Umut Meler hakem olacak Arda Güler'in maçında Umut Meler hakem olacak

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, yarın saat 21.45'te Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda ile karşılaşacak.

Milliler grubun ilk mücadelesinde deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalmıştı. İzlanda ise evinde oynadığı Karadağ'ı 2-0'lık skorla yenmişti.

Türkiye ile İzlanda arasında daha önce oynanan maçlarda millilerimiz 2 kez sahadan galip ayrılırken, 8 defa da İzlanda kazanmış, 3 mücadele ise berabere bitmişti.

Maçın hakemleri belli oldu

14. kez karşı karşıya gelecek olan Türkiye - İzlanda arasında oynanacak maçın hakemi Enea Jorgji olacak.  Jorgji'nin yardımcılıklarını Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemliğinde ise Eldorjan Hamiti yerini alacak.

Barış Alper cezalı, Merih Demiralı ise cezası bitti

Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, İzlanda karşısında oynayamayacak. Merih Demiral'ın ise bozkurt işareti nedeniyle aldığı 2 maç cezası sona erdi. Merih, Montella'nın görev vermesi halinde İzlanda karşısında oynayabilecek.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ay-yıldızlılar ile 15. Maçına çıkacak. Montella yönetimindeki milliler, bundan önceki karşılaşmalarda 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.

Editör: Uğur Kaçar