A Milli Erkek Basketbol Takımı, İstanbul'daki kamp çalışmalarına başladı. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından yapılan açıklamaya göre, başantrenör Ergin Ataman yönetiminde Beşiktaş Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde antrenmanlara başlayan milli takımın çalışmasını, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve eski TBF Başkanı Harun Erdenay da takip etti.

Ay-yıldızlı ekip, hazırlıklarını 1 Temmuz'a kadar İstanbul'da sürdürecek. 27 Haziran Perşembe günü Filipinler ile bir hazırlık maçı yapacak olan milli takım, 2 Temmuz'da Fransa'ya giderek ikili temas maçları oynayacak. 6-7 Temmuz tarihlerinde ise Sırbistan'da düzenlenecek bir hazırlık turnuvasına katılarak kamp çalışmalarını tamamlayacak.

Buongiorno 38 milyon euro’ya Napoli’de Buongiorno 38 milyon euro’ya Napoli’de

AVRUPA ŞAMPİYONASI TAKVİMİ

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında, 22 Kasım'da Macaristan ile iç sahada, 25 Kasım'da ise deplasmanda karşılaşacak. B Grubu'nda mücadele eden milliler, 20 Şubat 2025'te iç sahada İtalya ile, 23 Şubat 2025'te ise deplasmanda İzlanda ile oynayarak grup maçlarını tamamlayacak.

Editör: Yağız Atay