Magazin

90'ların aşksız prensi Rober Hatemo'nun son hali görenleri şaşırttı

90'lı yıllarda Esmer şarkısı ile müzik dünyasına adım atan Rober Hatemo, Senden Çok Var, Beyaz ve Sen, Aşksız Prens gibi şarkıları ile yıldızını iyice parlatmıştı. Şarkıları ile hayranlarıyla buluşmaya devam eden 49 yaşındaki Rober Hatemo son olarak kaslı vücudu ile şov yaptı.

Abone Ol

Uzun yıllardır magazin gündeminden uzak sadece şarkıları ve sahneleri ile var olan Rober Hatemo, geçtiğimiz yıl katıldığı programdaki itirafları ile gündeme gelmişti.

Magazin dünyasından uzak kalmayı tercih eden  49 yaşındaki Rober Hatemo, son olarak spor paylaşımı ile dikkat çekti.

İşte 90'ların aşksız prensi Rober Hatemo'nun spor paylaşımı...


Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olmuştu. Şarkıcı, hayatıyla ilgili şaşırtan bir itirafta bulunurken 'Rober Hatemo' olma sürecini de anlatmıştı.

Geç buldum çabuk kaybettim

Babasının kuyumcu olduğunu ve onun da kendisi gibi kuyumcu olmasını istediğini söyleyen Hatemo, ünlü olmadan önce babasının kendisini evden kovduğunu aktardı.
O tartışmadan sonra evden ayrıldığını ve 1 yıl sonra Rober Hatemo olarak döndüğünü belirten şarkıcı o günden sonra bir kez bile ailesinin yanında kalmadığını belirtti. Babasıyla arası uzun süre bozuk olan ünlü şarkıcı, yakın zamanda kaybettiği babası için "Geç buldum çabuk kaybettim" dedi.

Baba olmadan evin babası oldum

Babasının vefatından sonra hastalandığını ve uzun süre sağlık sorunu yaşadığını söyleyen Hatemo, o günden sonra evin babası rolüne girdiğini ifade etti.