Koreli çift, Instagram'da genellikle fitness ve günlük rutinleriyle ilgili içerik paylaşıyor. Kızları Grace'in aktardıklarına göre babası, Güney Kore'de insanların 6 ay boyunca antrenman yapıp vücuttaki değişimlerini internette paylaşmalarından etkileniyor. Spora başlamak istiyor, eşi de ona katılıyor ve beraber başlıyorlar.
3649910 C173D9E

Kızları, ebeveynlerinin her zaman bir ekip olarak hareket ettiğini söylüyor. Çift, bir egzersiz rutini benimseyerek sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzlarına dahil ediyor ve 6 ay sonra ilerlemelerini göstermek için yeni fotoğraflar yüklüyor. Ancak hedeflerine ulaşmalarına rağmen bu hayat tarzıyla mutlu olmaya başladıkları için spora devam ediyorlar.

SPORDAN ÖNCEKİ HAYATLARI

Yaşlı çift bir videolarında eski yaşantılarından bahsetti. Yaşlı kadın fazla kilolu olmakla mücadele ettiğini açıkladı. Oğlunu doğurduktan bir yıl sonra yüzmeye başladığını ve 5 yıl boyunca yüzdüğünü aktardı ancak tamamen spora başlaması eşiyle beraber oldu.Önceden amatör bir kickboksçu olan yaşlı adam ise oldukça zayıf olmaktan şikayetçiydi. Bu yüzden sporu hayatlarına eklemek çiftin hayatını olumlu yönden değiştirdi.

3649910 D75D27D27

 BESLENME ŞEKİLLERİ

Yemek yerken dengeli ve sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorlar. Kahvaltıları genellikle bir bardak sıcak su, yaban mersini ve fındıklı yoğurt, yumurta, salatalık, domates, havuç, bir dilim çavdar ekmeği ve bir bardak süt gibi seçenekleri içeriyor. Öğle yemeğinde ise kimbap, tavuk göğüslü avokado salatası, çeşitli meyveler ve bir fincan latte gibi yemekleri tercih ediyorlar. Akşam yemeklerini ise daha hafif bir seçenek olan tofu fasulyesi yahnisi gibi yiyecekler oluşturuyor.

9909

SPOR RANDEVULARINI SEVİYORLAR

Çoğu kişi, spor salonlarını buluşma noktası olarak düşünmez fakat bu çift, ister gündüz ister akşam olsun düzenli olarak spor salonu randevularından hoşlanıyor.

Kızılordu Korosu’na protesto Kızılordu Korosu’na protesto

Kızları, yaşlı çiftin en büyük destekçilerinden birisidir: Ebeveynlerinin videosunu çekip paylaşıyor ve ailesiyle gurur duyuyor. Oğulları ise Amerika'da ikamet ediyor ancak uzak mesafeye rağmen her yaz veya kış mevsiminde tüm aile birlikte bir gezi planlıyorlar.

6F170B5Eb18A4B25Bfd2E9F


 GENÇLERE TAVSİYELERİ

''Hayata daha çok meydan okuyun, iyi ya da kötü yapmış olmanız önemli değil. Meydan okuma konusunda istekli olun ve yeni şeyler denemekten korkmayın. Eşim 61, ben ise 56 yaşındayım ama biz bile hala yeni şeyler deniyoruz. Hatta vücudumuzu çekip paylaşmak da bunlardan birisi....Hepimiz bir şeyleri yapamayacağımızı düşünüp geri çekiliyoruz ancak bir kez başladığımızda bunun ne zor ne de korktuğumuz kadar kötü olduğunu fark ederiz. Bu sebeple gençliğinizin kıymetini bilin ve denemekten çekinmeyin, hemen şimdi harekete geçin.''

Ekran Görüntüsü 2024 01 01 154133