Real Madrid'de oynayan basketbolcu oğlu Ömer Kutluay ve kızı İrem Kutluay ile Antalya'da tatil yapan 1995 Türkiye Güzeli eski manken Demet Şener, bikinili ve mayolu pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Roma'da "Evet" dedi Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Roma'da "Evet" dedi

"Tatilimizin ilk günü. Her şey çok güzel. İrem ve Ömer’le hep hayal ettiğimiz tatilimiz. Kendimizi daha özel hissedemezdik" notuyla gelen paylaşıma beğeni yağdı. 47 yaşındaki eski masken kusursuz fiziği ile beğeni topladı. 

Gökçe Bahadır bikiniyle yakalanmaktan korkmuyor: Özgüveni olan bir insanım Gökçe Bahadır bikiniyle yakalanmaktan korkmuyor: Özgüveni olan bir insanım

Demet-1

DEMET ŞENER'İN GÜZELLİK SIRRI

İki çocuk annesi Demet Şener daha önce yaptığı açıklamada "Asla diyet yapmıyorum. Her şeyin sağlıklı versiyonunu yiyorum. Hayat tarzım bu. Canım tatlı mı çekti; dondurmaya kadar evde ben yapıyorum. Hurma veya muzla tatlandırıyorum. Hamur işlerini tercih etmiyorum. Tencere yemekleri yiyorum. 18 yaşında kraliçe olduğum zaman 56 kiloydum. İki hamilelik hariç hep aynı kaldım. Şimdi de 56'yım. 10 günde bir kendime izin veriyorum. Nefsimi doyuruyor, bedenimi şaşırtıyorum. Kendimi hiçbir şeyden mahrum etmiyorum. Aç gezmiyorum. Her gün mutlaka bir saat spor yapıyorum. Alkol ve sigara kullanmıyorum" demişti.

Demet Şener'in kızı İrem Kutluay mezun oldu! Görenler annesine benzetti Demet Şener'in kızı İrem Kutluay mezun oldu! Görenler annesine benzetti

Editör: Kemal Ilıkkan