Haftanın ilk günleri sanki hayatınızda her şey aynıymış gibi gelse de, haftanın diğer yarısı daha hızlanacak olayların karşınıza gelebilmesi mümkün olabilir. Merkür retrosu artık bitti ve insanlarla iletişimler daha rahat akmaya başlayacaktır.

BU HAFTA GENEL DURUM( 29 Nisan -05 Mayıs )

Hareket aksiyon gezegenimiz Mars Balık burcunda ve Neptün ile kavuşum halinde olduğu için bazı dolandırılma, kanma ve hırsızlık olaylarında artışlar olabilir. Zehirlenmelere karşı dikkat etmekte fayda var. Depresyon yaratan bu kavuşum intihara meyilli olmayı arttırır, bu yüzden yakınlarınıza destek olabileceğiniz günlerdeyiz. Mars haftanın ortasından sonra Balık burcundan çıkıp Koç burcuna geçecek ve artık hayatımızdaki son 1.5 aydır ilerlemeyen bazı konularda aktiflik sağlayacağız. Koç'un verdiği agresiflikle birlikte, Mars rahat ettiği bir burçta olduğu için yavaş olan, akmayan konular hızlanıp hayatınızda ilerlemeye başlayacaktır.

Bu hafta sevgi ve parayı temsil eden Venüs gezegeni, rahat ettiği burç olan Boğa burcuna geçiş yapacak ve konforumuzu daha fazla düşünebiliriz. Maddi değerler konusunda daha fazla rahatlama yaşayabiliriz ve sevgi ile aşk konularında ferahlamalar başlayıp güzel ilişkilerde yeni tanışmalar yaşanabilir.

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan):

Koç Burcu-2

Sevgili Koç burçları, sizler bu haftaya yoğun ve hareketli bir şekilde başlayacaksınız. Birçoğunuz spor yapmaya başlama kararı alabilir ve her konuda hızlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelen bazı aldatmalara dikkat etmelisiniz. Mars'ın sizin burcunuza geçmesiyle daha aktif olabileceğiniz konularla karşılaşabilirsiniz. Haftanın ilk günleri iş ve kariyer hayatınızın gündeminde olabilir, ani maddi kazançlar sizi sevindirebilir.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs):

Boğa Burcu-1

Sevgili Boğa burçları, sizler bu hafta uzak seyahatler için hazırlıklar yapabilirsiniz. Eğitim konularıyla uğraşabilir ve arkadaşlarınızla bazı yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Ufak tartışmalar olabilir ancak ilerleyen günlerde kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Venüs'ün burcunuza geçmesi kişisel bakımınızı yapmanızı ve sevgi konularında şanslı hissetmenizi sağlayacak, ayrıca maddi konforunuzu arttıracak etkiler verecektir.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran):

Ikizler Burcu-5

Sevgili İkizler burçları, sizler bu hafta krediler ve finans konularında kendi mali durumunuzu gözden geçirmek için uğraşabilirsiniz. İş hayatınızda hareketlilikler olabilir ancak gelecek tekliflere karşı temkinli olmanızda fayda var, aldanmamak için iyi düşünmelisiniz. Bu bir aylık dönemde kendi ışığınızı göstermekte zorlanabilirsiniz. İçe dönme ve ileriye dönük planlar yapma zamanı olabilir.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz):

Yengeç Burcu-3

Sevgili Yengeç burçları, sizler bu haftaya ilişkilerle ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Bazı konularda danışmanlık alabilirsiniz ve kariyer hayatınızda eskimiş bazı sözleşmelerle karşılaşabilirsiniz. Seyahatlere çıkarken evrak kayıplarına veya dalgınlıklara dikkat etmenizde fayda var, ayrıca hırsızlık ve aldatılma durumlarıyla karşılaşabilirsiniz, bu nedenle daha dikkatli olmanız önemlidir. Arkadaş çevrenizde güzel ilişkiler, buluşmalar ve davetler daha sık olabilir.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Aslan Burcu-3

Sevgili Aslan burçları, sizler bu haftanın başında günlük koşturmacalarınızda yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda koşturmacalar yaşayabilirsiniz veya evcil hayvan sahibi Aslanlar, küçük dostlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirler. Kredi ve finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir, iyi hesap yapmanız önemlidir. Ayrıca kariyerde parlayabileceğiniz bir hafta sizi bekliyor, toplum önünde daha görünür olabileceğiniz fırsatlar içinde olabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül):

Başak Burcu-2

Sevgili Başak burçları, sizler bu hafta çocuklarınızla ilgili konularla uğraşabilir veya aşk konularında şanslı hissedebilirsiniz. Evli Başak burçları, eşlerinin yaptığı bazı aldatmalarla karşılaşabilirler. Kariyer hayatınızda bol bereketli ve şanslı bir haftaya giriş yapıyorsunuz, iş hayatında güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Günlük burç yorumları (20 Mayıs 2024) Günlük burç yorumları (20 Mayıs 2024)

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim):

Terazi Burcu-2

Sevgili Terazi burçları, sizler bu haftaya evinizle alakalı bazı konularla başlayabilirsiniz. Tamirat gerektirecek işlerinizi halledebilirsiniz ve ebeveynlerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eşinizle iletişiminizde daha anlaşılır olabilir ve kendinizi ifade edebilirsiniz. Bazı Terazi burçları yeni eğitim konularıyla ilgilenerek ilgili alanlarda eğitim alabilirler, ayrıca uzak seyahatlere çıkma fırsatlarıyla karşılaşabilirler.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım):

Akrep Burcu-6

Sevgili Akrep burçları, sizler bu hafta yakın çevrenizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Kardeşler ve kuzenlerle ilgili olumlu olaylar yaşanabilir, ancak çocuklarınızla ilgili hayal kırıklıklarını önlemek için daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda aldanmalara dikkat etmeniz önemlidir ve ikili ilişkilerde yaşanacak sorunlar çözüme kavuşabilir.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık):

Yay Burcu-2

Sevgili Yay burçları, sizler bu haftaya konforunuzu ve özdeğerinizi yükseltmekle başlıyorsunuz. Mali durumunuzu düzenlemek için haftanın ilk günleri sizi uğraştırabilir, ayrıca ebeveynlerinizin sorumlulukları artabilir ve onların sağlık durumlarıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatında bazı Yaylar yeni tanışmalar yaşayabilir, yoğun çalışma hayatı devam ederken evinizde su basmalarına karşı temkinli olmanız önemlidir.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak):

Oğlak Burcu-7

Sevgili Oğlak burçları, sizler bu haftaya kişisel bakımlarla başlıyorsunuz ve hayata karşı motivasyon gücünüz artabilir. Trafikte araç kullanırken bu hafta özellikle dalgınlıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki kuzen ve kardeşlerinizle çıkabilecek problemlerle karşılaşabilirsiniz, ancak çocuklarınızla ilgili güzel olaylar yaşayabileceğiniz bir haftadasınız. Aşk ve sevgi konularında kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat):

Kova Burcu-1

Sevgili Kova burçları, sizler bu haftaya iç dünyanıza çekilmiş gizli konularınızla ilgili planlar yaparak başlayabilirsiniz. Hastane veya kapalı mekanlarda uğraşabilirsiniz. Bu hafta özellikle para konularında kandırılmamaya dikkat etmelisiniz, hırsızlık veya yanılgılar karşınıza çıkabilir. Ev veya arsa alma konularında şanslı bir zaman dilimine giriyorsunuz, aile büyüklerinizle ilgili güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart):

Balık Burcu-3

Sevgili Balık burçları, sizler bu haftaya arkadaşlarınızla vakit geçirerek başlayabilirsiniz. Ay'ın Juno ile güzel açısı, sizlere arkadaş çevrenizden kadersel eşlerinizi getirebilir. Kişisel bakımlarınızla ilgili seçtiğiniz yerlere daha dikkatli seçimler yapmalısınız, maddi konulardaki artışlar sizi mutlu edebilir. Özdeğerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve kardeşleriniz veya kuzenlerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.