Düşük kalorili atıştırmalıklar, tokluk hissini artırarak ve kan şekerinizin dalgalanmalarını önleyerek diyetinizi destekler. Bu atıştırmalıklar arasında bitter çikolata, fıstık ezmesi, şerbetçi otu, dondurulmuş meyveler, meyveli yoğurt, hafif tuzlu patlamış mısır, soya fasulyesi, turşular, soya cipsleri, çekirdek ve galeta bulunmaktadır.

Kalorisiz Lezzetler

Kalorisiz ya da çok düşük kalorili atıştırmalıklar, günlük alımınızı düşük tutarken lezzetten ödün vermek istemeyenler için idealdir. 100 kalori altı seçenekler arasında kefir, kuru kayısı, ayran, galeta, yulaf ezmesi, ceviz, çiğ fındık, çiğ badem, taze sebze ve meyveler, yağsız yoğurt ve humus yer alır.

Düşük Kalorili Atıştırmalık Fikirleri

Düşük kalorili atıştırmalıklar, lezzetli ve doyurucu olabilir. Yoğurt ve taze meyveler, az yağlı beyaz peynir ile domates, çiğ sebzeler ve humus gibi seçenekler tatmin edici lezzetler sunar. Bu atıştırmalıklar tatlı krizlerini engelleyebilir ve sizi uzun süre tok tutabilir.

100 Kalori Altı Atıştırmalıklar

100 kalori altı yemek önerileri

100 kalori altında kalan atıştırmalıklar, ölçülü bir şekilde lezzet arayanlar için uygundur. Çiğ kuruyemişler, haşlanmış yumurta, yoğurt, taze meyve, tam buğday ekmeği, avokado ve lor peyniri gibi seçenekler bu kategoriye girer.

100 Kalori Altı Yemek Önerileri

Kalori Açığı Nasıl Hesaplanır? Kalori Açığı İle Nasıl Kilo Verilir? Kalori Açığı Nasıl Hesaplanır? Kalori Açığı İle Nasıl Kilo Verilir?

25 ila 44 yaş arası kadınlar depresyona daha yatkın! 25 ila 44 yaş arası kadınlar depresyona daha yatkın!

Yemekler de düşük kalori ile lezzetli olabilir. Ortalama bir muz, birkaç kaşık yoğurt, bir simidin dörtte biri, küçük bir parça bitter çikolata, birkaç çiğ badem, kepekli makarnanın bir miktarı, tavuk göğsü, tahıllı ekmek dilimi, kuru fasulye, büyük bir haşlanmış yumurta, kayısı ve zeytinyağlı fasulye gibi öğünler, 100 kalori altında sağlıklı seçenekler sunar.

Lezzetli ve Düşük Kalorili Seçimler

Diyetisyenlerin gözdesi,kaloriyi eriten 5 gıda nelerdir? Diyetisyenlerin gözdesi,kaloriyi eriten 5 gıda nelerdir?

Düşük kalorili ancak doyurucu atıştırmalıklar arayışınızda, dilimlenmiş salatalık, humus, sütlü yulaf, antep fıstığı, patlamış mısır, sebzeli çorbalar ve yağsız süt gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Tatmin Eden Az Kalorili Yiyecekler

Düşük kalorili ancak doyurucu yiyecekler arasında taze meyveler, kereviz sapı, patlıcan ezmesi, kabak ve kırmızı pancar gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu yiyecekler, hem sağlıklı hem de tatmin edici bir atıştırmalık veya hafif öğün alternatifi olabilir.

Diyetisyenlerin gözdesi,kaloriyi eriten 5 gıda nelerdir? Diyetisyenlerin gözdesi,kaloriyi eriten 5 gıda nelerdir?