Pop müziğinin sevilen ismi Zeynep Bastık, Okan Üniversitesi'nin düzenlediği törende "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülünü aldı. 30 yaşındaki sanatçı, ödül töreninde yaptığı konuşmada, genç hayranlarının ilgi ve beğenisinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Bastık, Ali Can Ayyıldız ile ilişkisi hakkında çıkan ayrılık haberlerine de yanıt verdi. Şarkıcı, "İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde olur, böyle şeyler hayatta olabilir. Bitmemesini temenni ederiz ama bitebilir. İyiyiz, çok iyiyiz, tatlıyız, hiçbir sorun yok, mutluluklar diliyorum herkese," ifadelerini kullanarak mevcut durumu özetledi.

Selen Soyder yeni aşkını ilan etti! Selen Soyder yeni aşkını ilan etti!

Geçmişte Tolga Akış ile evliliğini noktalayan ve sonrasında Ayyıldız ile yeni bir ilişkiye başlayan Bastık, eski eşi Akış ile aynı ortamda bulunmasıyla ilgili sorulara ise, "2024 yılındayız artık ya. Böyle şeyler kalmadı. Beraber çalışıyoruz zaten. Hep birlikte bütün ekip olarak geldik buraya," diyerek eski ve yeni ilişkiler arasında profesyonel bir denge kurduğunu vurguladı.