Beşiktaş'ta 2 sezon boyunca forma giyen ve 1 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, Brezilya basınına konuşarak Beşiktaş günlerini özlemle anarken, şu anda Al Nassr'da yeni bir sayfa açtığını ifade etti.

Derbide  11'ler belli oldu Derbide 11'ler belli oldu

Talisca'nın Globo'ya yaptığı açıklamalarda, "Kariyerimin en güzel günlerini Beşiktaş'ta yaşamıştım ancak şimdi Al Nassr'da bu günleri geride bıraktım." dedi. Brezilyalı oyuncu, Bahia'ya dönüş konusunda net bir karar vermediğini belirterek, "Geri dönüş için matematiksel hesaplara girmiyorum." şeklinde konuştu.

Talisca

Suudi Arabistan Ligi'nin önemine de değinen Talisca, "Bugün dünya liglerine bakarsanız Suudi Arabistan Ligi'nin ilk 10 arasında olduğunu görürsünüz. Giderek daha da gelişecek." ifadelerini kullandı. Ayrıca, kariyerinde önemli bir rol oynayan Jorge Jesus'un etkisine vurgu yaparak, "Bahia'dayken biraz daha geride oynuyordum, Jorge Jesus benim ne kadar iyi bir bitirici olduğumu gördüğünde Benfica'da beni daha önde oynatmaya başladı. Tüm bunlar kariyerimde büyük bir fark yarattı." şeklinde konuştu.

Al-Nassr formasıyla 85 resmi maça çıkan Talisca, bu mücadelelerde 68 gol atıp 10 asistlik katkı sağladı.