NBA'de Play-Off tek maçla devam etti! NBA'de Play-Off tek maçla devam etti!

Ancak her iki takım da önemli eksikliklerle karşı karşıya. Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Jayden Oosterwolde, takımının bu kritik maçında forma giyemeyecek durumda. Beşiktaş'ta ise sarı kart cezalısı Svensson'un yanı sıra Zaynutdinov, Emrecan Terzi ve Tayfur Bingöl gibi önemli oyuncular da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Beşiktaş'ta ise tedavileri tamamlanan Semih Kılıçsoy ile Onur Bulut'un durumu belirsizliğini koruyor. Ancak teknik ekip görev verecek olursa bu oyuncular sahada yer alabilecekler.

İki takım arasındaki rekabette Fenerbahçe'nin hafif bir üstünlüğü bulunuyor. Toplamda 136 kez karşılaşan iki ekip arasında sarı lacivertliler, 48 galibiyetle öne geçerken, Beşiktaş 42 kez galip geldi.

Özellikle Kadıköy'de oynanan maçlarda Beşiktaş'ın son dönemdeki performansı dikkat çekici. Son 3 lig maçından 2'sini kazanarak önceki 18 derbi maçındaki galibiyet sayısını geride bırakan Beşiktaş, Fenerbahçe'yi kendi sahasında zor duruma düşürmeyi hedefliyor.

Mücadele saat 19:00'da başlayacak ve maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Her iki takımın da taraftarları, heyecanla beklenen bu derbi maçında takımlarını desteklemek için stadyumu dolduracaklar.