Magazin

Zuhal Topal'ın mayolu pozları olay oldu

Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, sunduğu programın sezon finali yapmasının ardından soluğu ailesiyle birlikte tatilde aldı. Ünlü sunucunun tatil pozları sosyal medyada olay oldu.

Abone Ol

Sevilen oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, 2008 yılında Korhan Saygıner'le  dünya evine girmiş ve bu evlilikten Lina adında bir kızı olmuştu.

Tatil karelerini sevenleriyle paylaşan ünlü sunucunun  havuz başında siyah mayosu ile verdiği poz kısa sürede gündem oldu.  47 yaşındaki sunucunun, cesur paylaşımları takipçileri  tarafından çok beğenildi.


İnstagram hesabında 2.1 milyon takipçisi olan ünlü ismin, 'Ortaya karışık L.A. ve Las Vegas günler' notuyla paylaştığı gönderilerine hayranlarından binlerce beğeni geldi.

Zuhal Topal'a'Nazar değmesin size Maşallah', 'Allah'ım yavrunuzla da birlikte hep uzun ömürlü ve mutlu olun.', 'Kızıyla kardeş gibi', 'Aşırı fit', 'Fiziği harika' gibi  yorumlar geldi.


"Lina kardeş mi istiyor acaba?" sorununa Topal, 

"Asla izin vermiyor, kardeş istemiyor. 'Kardeş istiyor musun?' diye sorduk. 'Lütfen konuyu kapatın' diyor, sinirleniyor, ağlamaklı oluyor. Ben kardeşim olsun diye kendi anneme babama baskı yapmıştım. Bu çocuk bana çekmemiş, asla bir kardeş istemiyor. İkimizi çok kıskanıyor, kimseyle paylaşmak istemiyor. 'Onu daha çok seversiniz' diye bir kardeş istemediğini söyledi."