Spor

Zeki Demirkubuz'un yanında edilen küfre X'te tepki

Dün oynanan kupa finaline giden ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'u gören Beşiktaş taraftarlarının Nuri Bilge Ceylan'a yaptığı sinkaflı küfür tezahüratına X platformunda bir kullanıcıdan tepki geldi, Demirkubuz'un yanıtı ise sosyal medyada gündem oldu.

Abone Ol

Beşiktaş taraftarlarının Zeki Demirkubuz'u gördüklerinde Nuri Bilge Ceylan'a yaptıkları sinkaflı küfür tezahüratına X platformunda bir kullanıcıdan tepki geldi. Demirkubuz'un bu tepkiye verdiği yanıt ise sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcı attığı tweette şu ifadelere yer verdi.

 Nuri Bilge Ceylan’nın geçtiğimiz yıl bu aylarda annesi vefat etti. Ölmüş bir insanın kutsalı sayılan annesine böyle küfür etmek kimseye yakışmaz. Tam bir ahlaksızlıktır. Zeki Demirkubuz’un ise bu küfür edenleri uyarması gerekirken, kızması gerekirken gülüp ardından arkasını dönmesine ise söyleyecek bir söz bulamıyorum. Usta yönetmene yakıştıramadım. İngiliz yazar Thomas Eliot’ın dediği gibi “Kişi kendine yakışanı yapar.

 Zeki Demirkubuz ise bu paylaşıma sert bir yanıt vererek paylaşım yapan kullanıcıya cevap verdi.

 Stat lan orası. 80 bin kişinin birbirine ve daha kimlere her türlü sövüp bir şey olmamış gibi evine gittiği yer. Uzaylımısın çakal. Sırf kendini göstermek, millete ders vermek için insanların ölmüş annesi niye alet ediyorsun, yavşak. Ders vereyim derken ders olursun ona göre.

ifadelerini kullanan Demirkubuz'a yanıt gecikmedi tekrar aynı kullanıcıdan başka bir tweet paylaşımı geldi. Tweet'te şu ifadelere

Bana çakal ve yavşak diyeceğinize arkanızı dönüp vefat etmiş bir insana küfür edenlere etseydiniz bu hakaretleri. O zaman o kendini bilmezler yaptıkları hatanın farkına varıp susarlardı belki. Hem toplumun aydınlık yüzü olan bir sanatçı olarak yapılan yanlışı gülümseyerek normalleştiriyorsunuz hem de sizi eleştiren insanlara tahammül edemiyorsunuz. Size yakışmadı…

yer veren kullanıcı  Beşiktaş taraftarlarının tepkisine maruz kaldı.