Uzmanlar, kilo sorunu yaşayanlara hedeflerine ulaşmaları için egzersiz ve diyet yapmalarını öneriyor. Ancak yoğun iş temposu nedeniyle birçok kişi aperatiflere ve hareketsiz bir yaşama yöneliyor.

Ada çayının faydaları nedir? Ada çayının faydaları nedir?

Kilo kaybını hızlandırmanın en etkili yollarından biri, düşük kalorili ve protein içeren besinleri diyetinize eklemek ve spor yapmaktır.

Sağlıksız beslenme, birçok sağlık sorununa yol açabilir. Hızla kilo alan kişilerin kilo verme süreci genellikle uzun ve zor olabilir, hatta bazıları yediklerine dikkat etseler bile kilo veremediklerini söyler. İşte bu zorlu süreci hızlandırmanın bir mucize yöntemi var: tek bir bardakta yağ yakımını hızlandıran...

KISA SÜREDE ZAYIFLAMAK İÇİN

Uzmanlar, lifli gıdalar tüketenlerin sağlıklı beslenme ve egzersiz sürecine devam etmeleri durumunda kısa sürede kilo verebileceklerini belirtiyorlar. Kronik bir rahatsızlığı olmayan ancak göbek bölgesindeki yağlardan şikayetçi olanlar için, kekik suyu harika bir çözüm olabilir.

FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR!

Kekik suyu, vücuttaki yağların yakımını hızlandırabilir ve sağlık için birçok fayda sağlar. Bu suyun faydaları saymakla bitmiyor. Kekik suyu, açık yaralarda antiseptik görevi görür, ağız ve diş sağlığına katkıda bulunur ve vücuttan mikropların atılmasına yardımcı olur.

BÖLGESEL YAĞLAR İÇİN MUHTEŞEM

Kekik suyu, kilo verme sürecini hızlandırır, bağırsak hareketlerini düzenler ve sindirim sistemini destekler. Düzenli tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırarak vücuttaki depolanan yağları enerjiye dönüştürür.

İşte basen, bel ve bacak bölgesindeki yağları eriten kekik suyunun tarifi:

  • Küçük bir tencereye 2 bardak su ve 3 tutam taze kekik ekleyin.
  • Kekik suyunu kaynatın.
  • Kaynadıktan sonra biraz soğumasını bekleyip içebilirsiniz.
  • Tadı çok acı gelirse içine limon dilimi ekleyebilirsiniz.
  • Günde sadece 1 fincan kekik suyu içmek yeterlidir. Kekik suyu asla yemekten hemen önce içilmemelidir; en az 30 dakika ya da 1 saat önce içilmelidir.