Galatasaray'da transfer gündeminin yanı sıra takımdan ayrılmak isteyen oyuncuların durumu da yakından takip ediliyor. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün Zaha ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından belirsizlik sürerken, yıldız futbolcuyla ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Cenk Ergün, Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılma talebini doğrulayarak, “Kendisine, 'Uygun şartlar sağlanırsa talebin değerlendirilebilir' dedik. Süreç halen devam ediyor ve dalgalı bir seyir izliyor” ifadelerini kullandı.

Derrick Köhn’ün Spartak Moskova'dan gelen teklifi reddettiğini belirten Ergün, transfer döneminin bitimine bir ay kaldığını hatırlatarak, Kerem Aktürkoğlu hakkında da konuştu: “Kerem, kariyerini yurt dışında sürdürme konusunda istekli olduğunu bize iletti. Biz de kulübün menfaatine olacak ve Kerem’in de uygun bulacağı bir teklifi değerlendirebileceğimizi söyledik. Şu an için somut bir transfer gelişmesi yok.”

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Sofyan Amrabat transferine kendisinin engel olduğu yönündeki iddialara da yanıt veren Ergün, “Bu algıya inananların aklından şüphe ederim. Transfer edilen oyuncular, teknik ekibin onayı doğrultusunda yönetimimize sunuluyor. Ben karar verici konumda değilim” dedi.

Wilfried Zaha’nın Galatasaray’dan ayrılma talebiyle ilgili bu son gelişme, transferde yeni bir dönemece girildiğini gösteriyor.