Yaşam

Zafer Algöz'ün acı günü!

Zafer Algöz'ün annesi Güner Algöz 24 gün önce vefat etmiş, geçtiğimiz günlerde de babası Cevdet Algöz vefat etmişti. Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Abone Ol

Oyuncu Zafer Algöz'ün annesi Güner Algöz'ü (83) 8 Mart'ta kaybetmesinin ardından, bir süredir solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören babası Cevdet Algöz de önceki gün, Burhaniye Devlet Hastanesi'nde vefat etti. Habere göre, Cevdet Algöz'ün cenazesi bugün Burhaniye Koca Camisi'nde kılınan namazın ardından Geriş Mezarlığı'na defnedildi.

Zafer Algöz, caminin avlusunda taziyeleri kabul ederken, müzisyen Hüsnü Şenlendirici, yazar Can Yılmaz, oyuncular Erkan Can, Bülent Şakrak ve Umut Kurt gibi isimler de ona yalnız bırakmadılar.

Zafer Algöz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda anne ve babasının ölümleriyle ilgili olarak şunları ifade etti:

"Başımız sağ olsun. Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik. 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı 4 Nisan Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca Camii'nden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin."