2008 yılında yaptığı çıkışla hayatımıza giren Yusuf Güney, bir dönem dillere pelesenk olan şarkıları ile meşhurdu. Ünlü şarkıcı şimdilerde ise astral seyahat muhabbetleri ile sık sık gündeme geliyor. Özellikle sosyal medyada yaptığı enteresan iddialarla ile gündeme gelen Yusuf Güney, mini bir kıyametin kopacağını söyledi.

Yusuf Güney Eser Kopya

Eser Yenerler'in astra seyahate nasıl çıkıyorsunuz sorusuna Yusuf Güney'in cevabı şöyle oldu:

Öncelikle pantolon, ayakkabı,  kıyafetler, atlet, boxer ne varsa çıkartıyoruz üzerimizde çok ince bir şey olması gerek. Çünkü bu kıyafetler bedenimizi sıkıyor. Tek başına olman gerekiyor ve bizim sessiz zikirlerirmiz var. Aslında astral seyahat tasavvuftaki adı diğeri tayyi mekandır bu aslında binlerce yıldır yapılan bir şey. Sadece ben tekrardan gün yüzüne çıkardım. İstediğiniz zaman alemleri ve boyutları gezebiliyorsunuz. Hatta Mars'a gittim kocaman göl var dedim daha sonra Mars'ta  göl bulundu. Bizler bir frekanstan oluşuyoruz, atomların ve frekanslarının buluşmasıylabu fiziki bedenlere geliyoruz "

İnsan kendi kendini şifalandırır 

"Biyoenerji sayesinde acayip şeyler yapabilirsiniz Benim reflüm vardı daha sonra onu kendim iyileştirdim. Mesela istediğim insanın migrenini geçirebiliyorum, istediğim insanın ağrılarını geçirebiliyorum."

Yusuf Güney M

Mustafa Topaloğlu beni aradı

Astral seyahati yaptığımı duyunca Mustafa Topaloğlu beni aradı ve oralarda dikkatli ol dedi. Bana bir şey atlıyorsun dedi ne atlıyorum Mustafa abi diyince fotoğraf makinesi götür yanında fotoğraf çek insanlar inansın dedi.
 


Gittiği yeri cennet cehennemle ettirmek o insanın elinde

"Astral seyahat yaparken gittiğimiz yeri kendimiz seçebiliyoruz. Mesela gittiğimde kötü varlıklar ya da karanlık varlıklar var. 50.000 çeşit varlık var orada bazen onları hiç görmeyebiliyorsun. Ben mesela bir iki tanesiyle karşılaşmıştım. İşte o anlattığım gri canavarlar. 
Muazzam bir şeydi Düşünsenize yani sınırsızınız Tanrısal güçlere sahipsiniz istediğin her şeyi yaratabiliyor, oluşturabiliyorsunuz. Nefes alma verme yok, oksijen yok. Maddesel hiçbir şeye ihtiyacın yok çünkü bedeni burada bırakıyorsun" dedi

Yusf Güney 2

Mars'ta yaşam var

Mars'ta yaşam olduğunu iddia eden Güney,

"Onların da bedensel frekansları var. Bizim gözümüzün görebileceği bir frekans aralığı vardır ve bu yüzden göremezsin Ama astral bedende hepsini görebiliyorsun. Çünkü astral bedende bu gözlerle bakmıyorsun direkt ruhunla bakıyorsun, enerjinle bakıyorsun, ve yaradanın saf enerjisiyle nuruyla geziyorsun oralarda en önemlisi ölümsüzsün kimse seni öldüremez. Bizim şu an yaşadığımız alem fiziksel olan üç boyutlu bir alem."

Astral seyahatte neredeyse kayboluyordum

6 ay boyunca astral seyahati yaptığını söyleyen Yusuf Güney işin ilmini ve tekniklerini öğrenmek için çok zaman verdiğini  ve çıktığı astral seyahatte neredeyse kaybolduğunu söyledi.

"Eğer astral seyahati bilmeden yaparsanız kaybolup bitkisel hayata girersiniz. Ben de Güneş sistemin dışına çıkarken az daha kayboluyordum.  Çünkü farklı bir gök kubbenin işine çıkıyorsunuz yani Bizim Güneş sisteminin dışında bir sistem daha var. Bir balon gibi düşün. Tam kaybolacakken bir tokat yedim ve geri dön ne yapıyorsun kaybolacaksın uyarısı aldım daha sonra kendimi tekrar dünyada buldum."

UFO'lar gerçek

"UFO dedikleri Dünya dışı yaşam formları Hepsi kutupların arkasından geliyor dışarıdan gelen kimse yok çünkü gelemezsin  bir gök kubbe var. Mesela Rus bir kozmonot vardı yanarak öldü adam  çünkü çıkış yok, çıkamazsın Ay'a da giden olmadı." dedi.

Yusuf Güney 3


6 Şubat depremini rüyamda gördüm

6 şubat depremini rüyasında her gece gördüğünü iddia eden Yusuf Güney o günleri şöyle anlattı,

"Yaşanacak olayları bazen rüyalarımda ciddi bir şekilde görüyorum. Ben Survivor yarışmasındayken Türkiye'ye gelmek istedim çünkü her gece 3 4 gibi rüya görüyordum. Hava karanlık, her yerde yıkılan evler, insanlar kaçışıyor psikolojim bozuldu. Ben her gece aynı saatte bu rüyayı gördüm ve en sonunda Acun abi ben gidiyorum ortalık yıkılacak çünkü, çok kötü şeyler olacak dedim.  Acun abi de şaşırdı, gidemezsin dedi. Ama dönünce iki gün sonra deprem oldu"

2025 yılında uzaylı istilası olacak

"Savaş uçakları falan kalkacak. Uzaylılar kendilerini deşifre edecek çünkü dünyayı zaten onlar yönetiyor. Bu dediklerim çok kısa süre sonra olacak 1 yılı  bulmaz uzaylılar savaşmaya, tepemizden savaş uçakları geçmeye başlar" dedi.

Yusuf Güney 6


2030'da mini kıyamet var

2030 yılında insanlar tarafından mini bir kıyamet kopacağını dile getiren Yusuf Güney,

"İnsan tarafından bir kıyamet kopacak. Tıpkı Dubai'deki yağmur gibi. 2030'a kadar milyarlarca insan ölecek."
 

Melisa Sözen dava açıyor Melisa Sözen dava açıyor
Editör: Haber Merkezi