Asayiş

'Yürüyen Adam' Selami Salman ölü bulundu

Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır kilometrelerce yürüyen Selami Salman basında geniş yer bulmuştu. Yürüyen adam olarak bilenen Salman evinde ölü bulundu.

Loading...

Abone Ol

Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen Selami Salman yağtığı yürüyüşle basında geniş yer bulmuştu. 'Yürüyen adam' olarak tanınan Salman Pendik'teki yaşadığı evde ölü bulundu. 

İstanbul'un Pendik ilçesi Kavakpınar Mahallesi Terzi Sokak üzerindeki bir evde Salman ölü halde bulundu. Ekipler tarafından evde ölü bulunan Salman'ın naaşı otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen, yolu düzenli kullanan sürücülerin sık sık karşılaştığı Selami Salman, sosyal medyada ve basında yer almıştı. Yolu kullanan çoğu kişi Selami Salman ile karşılaşmıştı. Salman Pendik'te yaklaşık iki gündür ortalarda yoktu. Yapılan arama çalışmaları sonucunda Salman, yaşadığı evde ölü olarak bulundu.

Salman’ın yakınları tarafından polis ekiplerine haber verildi. Ekipler olay yerine gittiğinde Salman’ın cansız bedeniyle karşılaştılar. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Salman'ın naaşı otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.