Yaşam

Yurt genelinde yol durumu (21 Ekim 2024)

Hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak? İşte ayrıntılar...

Abone Ol

21 Ekim 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yol durum raporunda tek tek belirtti.

İşte Yurt genelinde yol durumu:

TEM Otoyolunun Babaeski–Lüleburgaz Kavşakları 0-4.km.leri arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne istikametinde kesimler halinde şerit daraltma yapılacak ve ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır. (Çalışmalar 7/24 gün/saat esasına göre yapılacaktır.)

İzmir-Çeşme Otoyolunun İzmir istikameti Güzelbahçe Gişeleri bölgesinde 0-1.km.leri arasında SGS altyapı çalışmaları nedeniyle 17.10.2024-25.10.2024 tarihleri arasında yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım bant aktarma yapılarak iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Anadolu Otoyolunun Bolu(Doğu) - Bolu(Batı) Kavşağı arasında yer alan O-4/27 Km: 16+000 - Km: 14+300 arası İstanbul istikameti üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, trafik diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (1 şerit Ankara yönüne çalışacak olup, 2 Şerit İstanbul istikametine çalışacaktır)

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun, Balıkesir Batı Kavşağı-Savaştepe Kavşağı 10-17.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle çalışma programına göre önce İzmir ve sonra İstanbul yönü trafik işaretlemesi bant aktarma olarak yapılacak olup, trafik akışı karşı yönden gidiş-geliş(iki yönlü) olarak sağlanmaktadır.

Kayseri-Malatya yolunun 45-46.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle Kayseri istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

Samsun-Çarşamba-Terme yolunun 22-23.km.leri arasında DDY. tarafından yaptırılan üstgeçit çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım sağ şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. km. sinde bulunan Akyazı tünelinin, bölünmüş yolun Trabzon-Akçaabat yönündeki tüpünde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 21.10.2024-22.10.2024 günleri, 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Diyarbakır-Elazığ yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Afyonkarahisar-Şuhut yolunun 11-17. km.leri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

(Çerkeş-Kurşunlu)DYA-Saçak-Orta-Şabanözü yolunun 25-44. Km. leri arasındaki asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.