Yaşam

Yurt genelinde yol durumu (15 Ekim 2024)

Hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak? İşte ayrıntılar...

Abone Ol

15 Ekim 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yol durum raporunda tek tek belirtti.

İşte Yurt genelinde yol durumu:

TEM Otoyolunun Saray-Çorlu kavşakları arasındaki kesimin 125-130.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım İstanbul istikametinden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.. (Çalışmalar 7/24 gün/saat esasına göre yapılacaktır)

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 0-5 km 'leri arasında muhtelif kesimlerde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kırıkkale - Kırşehir yolunun 19 - 24. km.leri arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kırşehir-Kırıkkale istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

Nevşehir-Ürgüp yolunun 12-13.km.leri arasında kavşak düzenleme çalışması nedeniyle şerit daraltması yapıldığından ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Sakarya-Bilecik yolunun 36-40.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Bilecik yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Osmaniye-Gaziantep yolunun 4-7.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kızılkaya-Korkuteli yolunun 8-18.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Ilgaz-Korgun-Çankırı yolunun 14-16.km.leri arasında kavşak ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Elazığ-Malatya yolunun 15-17.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kürtün-Torul yolunun 16-45.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde yol şevi temizlik çalışması nedeniyle trafik kısa sürelerle ulaşıma kapatılmak suretiyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.