Asayiş

Yurt genelinde yol durumu (13 Ekim 2024)

Hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak? İşte ayrıntılar...

Abone Ol

13 Ekim 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yol durum raporunda tek tek belirtti.

İşte Yurt genelinde yol durumu:

Sakarya-Hendek yolunun 36-38.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

TAG Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 5-6.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Ankara Çevre Otoyolunun İvedik Kavşağı ile Etlik Kavşağı arasında 2-5. km.leri arasında Samsun istikameti(İç Çember) üstgeçit köprüsü ikileme çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, trafik diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır. (2 şerit İstanbul, 2 Şerit Samsun istikameti)

Aydın-Denizli Otoyolunu Buharkent1 kavşağı çıkış bağlantı yolu üzeri 0-1 Km"leri arası ulaşım otoyol çalışmaları nedeniyle bölünmüş yoldan ek gidiş geliş olarak ulaşım sağlanmaktadır.

İyidere-Rize-Pazar yolunun 0-64.km.leri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Manavgat-Alanya-Güzelbağ-Gündoğmuş yolunun 40 - 42.km.leri arası kaya Kemerin alınması yapım çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Dursunbey- Harmancık - Tavşanlı Devlet yolunun 28-29 km arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kesimi trafiğe kapatılmış olup diğer kesimden iki yönlü olarak trafik akışı sağlanmaktadır.

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre yolu 6-8.km.leri arasında Yunus Emre Tünelinin Samsun istikameti, bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer tüpten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.