Yumurta fiyatlarındaki yapılan son zamanların ardından vatandaşlar bu ürünleri almakta sıkıntı çekiyordu. Pek çok market kampanyalı olarak ürün fiyatlarını duyurmaya başladı.

Marketler vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilmeleri amaçlı uygun fiyatlı ürünleri piyasaya sürmeye devam ediyor. Marketler yumurta fiyatları için bir indirim yaptı. İşte o fiyatlar…

Yumurta Fiyatları (1)

Dervişoğlu: Allah'ın izniyle devam edeceğiz! Dervişoğlu: Allah'ın izniyle devam edeceğiz!

Yumurta fiyatlarında yaşanan değişim

Yumurta fiyatları son dönemde bir yükselişe geçmişti. Yumurta fiyatları üzerinde yaşanan son değişiklikler ile ekonomik dalgalanmalardan etkilenen yumurta fiyatları yükselişe geçti. BİM, ŞOK ve A101 marketlerde bulunan yumurta fiyatları 2024 yılı için güncellendi. Vatandaşlar şimdi en uygun yumurta fiyatının nerede olduğunu araştırıyor.

2024 yılı yumurta fiyatları

Yapılan zamlar ve yükselen maliyetlerden yumurta fiyatları da etkilendi.

Marketler dönemsel olarak yumurta fiyatlarında kampanyalar paylaşsa da fiyatlar ortalama olarak seyrediyor.

A101 marketteki medium boy otuzlu yumurta 67.50 TL’den satışa çıkarıldı. Türem marka 15 adet yumurta ise 37.50 TL’den satılıyor. Yumurtanın large boyu 30 adet olarak 72 TL’den satışa çıkarıldı. Organik yumurta yemeği tercih edenler adına A101 markette 6 adet organik yumurta fiyatı 23.50 TL oldu.

Yumurta Fiyatları (2)

ŞOK market yumurta fiyatları

ŞOK market yumurta fiyatları ile dikkat çekiyor. Uygun fiyatlar ile yumurta satışı gerçekleştiren ŞOK markette yumurta fiyatları ise şu şekilde:

  • 10 adet omega üç medium boy yumurta 14.50 TL
  • Anadolu Çiftliği large boy yumurta 15 adet 16.90 TL
  • Anadolu çiftliği M boy otuzlu yumurta 29.30 TL
  • Organik 6 adet yumurta 12.75 TL

BİM markette yumurta fiyatlarını güncelledi. 15 adet yumurta 23.90 TL, 30 adet yumurta 49.50 TL ve Coşkun marka altılı organik yumurta 12.90 5 TL’den satışa çıkarıldı.

Alıcılar ise uygun fiyatlı yumurta seçeneklerini araştırmaya devam ediyor. Vatandaşlar marketler arası karşılaştırmalarını sürdürüyor. Yumurta fiyatlarında yaşanan son gelişmeler ile birlikte tüketicilere avantajlı fiyatlar sunan marketler kampanyalarını arka arkaya paylaşıyor.

Yumurta temel ihtiyaç ürünlerinden biri olarak biliniyor. Tüm marketlerdeki yumurta fiyatları dönem dönem indirme girerken son fiyatlar bu şekilde paylaşıldı.