Yaşam

Yollarda trafik durumu nasıl olacak, hangi yollar trafiğe kapalı? 24 Ağustos 2024

Hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen kapalı olacak trafiğe kapalı olacak?

Abone Ol

24 Ağustos 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen kapalı olacak trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

  • Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arası (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul İstikameti tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Abant Kavşağından D-100 devlet yoluna aktarılarak Kaynaşlı Kavşağından tekrar otoyola bağlanılabilmektedir.
  • Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45 - 46km.leri arasında (Akıncılar Köprülü Kavşağı) bölünmüş yolun iki yönüde trafiğe kapatılmış olup, trafik servis yollarından kontrollü olarak sağlanmaktadır. Akıncılar Köprülü Kavşağının sağ kolu trafiğe kapatılması nedeniyle Ankara yönünden gelen araçların Otoyol ve TUSAŞ yönüne gidebilmesi için bir sonraki Veteriner Köprülü Kavşağından dönüş yapması, Otoyol ile TUSAŞ yönünden gelen araçların Kahramankazan yönüne gidebilmesi içinde Saray Köprülü Kavşağından dönüş yapması gerekmektedir.
  • TAG Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 1-5.km.leri arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır
  • TAG Otoyolunun 1-2.km.leri arasında derz çalışması nedeniyle ulaşım Ulukışla Aksaray yönü kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü olarak kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Samsun-Ordu yolunun 63-83.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • İzmir Çevre Otoyolunun Ankara Caddesi Çiğli istikameti 0-1 km. leri arası bağlantı kolunda genleşme derzi onarım çalışması yapılacağından 26.08.2024 ile 16.09.2024 tarihleri arası araç trafiğine kapatılacak olup ulaşım Altınyol' dan sağlanmaktadır.
  • TAG Otoyolunun Osmaniye Batı Kavşağı-Toprakkale Kavşağı Kesimi 0-1.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun İnegöl-Bozüyük istikametinin 22-24 Km arası asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak, trafik akışı İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü sağlanmaktadır.
  • Karaman-Ermenek yolunun 62-76. ve 82-93.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Dinar-Dazkırı Çardak yolunun 40- 45km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.