Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yol durumu açıklamasına göre, birçok kesimde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları çağrısı yapılmıştır.

TAG Otoyolu (Narlı-Gaziantep Batı Kavşakları 7-8. kilometreler): Gaziantep Batı Alın Gişesi yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sürdürülüyor. Şerit aktarımı yapılmıştır.

TEM Otoyolu (0-1. kilometreler): Basın Ekspres bağlantı yolunun Sefaköy-Kuyumcukent kavşaklarındaki yaya üst geçidi çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde her iki istikamette sol şeritler trafiğe kapatılıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu (Çeşme istikameti 3-6. kilometreler): Seferihisar-Urla kavşakları arasındaki bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Hami Mandıralı intihar mı etti? Hami Mandıralı intihar mı etti?

İstanbul-Ankara Yolu (3-6. kilometreler - Kozluk Kavşağı Mevki): Yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.

Bartın-Safranbolu Yolu (4-6. kilometreler): Menfez yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Taşucu-Silifke-Erdemli Yolu (17-20. kilometreler): Yeşilovacık T-1 Tüneli girişindeki patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Çanakkale-İzmir Yolu (13-14. kilometreler - Geliş Yönü - Kabakum-İslamlar Mevkisi): Aşırı yağışlardan kaynaklanan hasarlar sebebiyle ulaşım tek şeritten sürdürülüyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemlidir.

Tokat-Niksar Yolu (36-38. kilometreler): Şev tanzim çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Karakurt-Erzurum Yolu (16-18. kilometreler): Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemlidir.

Piraziz-Giresun-Tirebolu Yolu (0-74. kilometreler): Muhtelif kesimlerdeki oto korkuluk yapım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.