Olay, Fatih'te bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, Melek Nur Özgener ve arkadaşları eğlenmek için mekana gitti. Gece ilerleyen saatlerde, Özgener'in arkadaşı Ercan Ş., yanında taşıdığı tabancayı çıkararak "Seni mi vurayım, yoksa seni mi vurayım?" diyerek şaka yaptı. Bu sırada silahın ateş alması sonucu Özgener, başından vurularak ağır yaralandı.

Kabine toplantısı sonrası 2024 öğretmen atamaları açıklandı mı? Kabine toplantısı sonrası 2024 öğretmen atamaları açıklandı mı?

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özgener'i hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Özgener, 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Katil zanlısı Ercan Ş., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Melek Nur Özgener'in organları, ailesi tarafından bağışlandı. Özgener'in organları, 6 kişiye yeni bir hayat verdi. Acılı baba Bülent Özgener,

"Kızımı kaybettim ama 6 tane evladım oldu. 6 kişiye can verdi. Bu süreç devam ederken bir hastanın 2 saati kalmış. Değerler tutunca o kişi 1-2 saat içerisinde can buluyor. 8 tane evladım var şu anda. Melek vefat ettikten sonra doktor böyle bir teklif sundu. Ben imza bile atamadım. Normalde kızımın saçımın teline zarar gelsin istemezdim. Kendimde değildim kabul etmedim. İmza atmaya elim gitmedi. Doktor tekrardan anlatınca imzayı attım." ifadelerini kullandı.

Özgener, katil zanlısı Ercan Ş.'nin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.