Medya

Yasemin Yalçın Güldür Güldür Show'da

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’un yeni sezonunda Ecem Erkek, Onur Buldu'nun geri dönmesinin ardından bomba bir transfer daha gerçekleşti. Daha önce ' Sürahi Nine' karakteri ile konuk oyuncu olarak yer alan ünlü komedi oyuncusu Yasemin Yalçın'ın yeni sezonda Güldür Güldür Show'un kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Abone Ol

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre BKM'nin unutulmaz yapımlarından 'Güldür Güldür Show'a bomba transfer gerçekleşti. Eğlenceli skeçleriyle gündem yaratan skeçleri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Güldür Güldür Show'un yeni sezon kadrosu belli oldu. Ecem Erkek, Onur Buldu gibi isimlerin geri dönmesinin ardından Türkiye'deki kadın komedi oyuncuları arasında önemli bir yere sahip olan Yasemin Yalçın'da dahil oldu. Yalçın daha önce Güldür Güldür Show'da konuk oyuncu olarak yer almıştı. 


 Rüştü Onur Atilla ile devam 

Şarkıcı Nez ile yaşadığı aşk ile magazin gündemini uzun süredir meşgul eden oyuncu Rüştü Onur Atilla'da yeni sezonda yer alacak isimler arasında yerini aldı.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek, Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Hasibe Özlem Eren yer alıyor.