Çağla Şıkel sevenlerini uyardı Çağla Şıkel sevenlerini uyardı

Yasemin Allen, son dönemde yeni aşkıyla gündeme gelmişti. Dokuz Oğuz dizisinde canlandırdığı 'Albay Tomris Toprak' karakteriyle başarılı performansıyla öne çıkan ünlü oyuncu, hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle dikkat çekiyor. Ancak son paylaşımıyla sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Allen'ın vücudundaki morluklar, takipçileri tarafından fark edildi.

Yasemin Allen, Kavak Yelleri, Merhamet, Şeref Meselesi, İyi Günde Kötü Günde gibi birçok başarılı projede yer aldı ve her zaman dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncunun her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alıyor. Son olarak eski FBI ajanı sevgilisiyle gündeme gelmişti.

Yasemin Allen, son paylaşımında bacağındaki jilet yarası ve morluklarını gösterdi. Kendisine "Sakar kız Candy" diyen ünlü oyuncu, paylaşımına "Biri jilet, diğeri masa kenarı. Sürekli bir yerlere çarpıyorum" notunu düştü.

Sosyal medyada, takipçileri tarafından "Morluklar neden?", "Sana ne oldu?", "Bol bol nazar boncuğu o zaman" gibi yorumlar yapıldı.