İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, dünyanın en saygın dergilerinden olan Global Finance’in düzenlediği ödül organizasyonunda altıncı kez üst üste "Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü aldı.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, bankacılık sektöründe inovasyon anlamında sayısız başarılara imza attıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Her zaman, her koşulda müşterilerimizin karşısına çıkabilecek engelleri ve zorlukları kaldırabilmek adına ‘Sınırsız bankacılık’ yaklaşımımızla, teknolojik altyapıya önem vererek, inovatif duruşumuzu devam ettiriyoruz. Müşterilerimizin dijital bankacılık alanındaki tüm ihtiyaç ve isteklerini dinleyerek onların kusursuz bir deneyim yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm bu çalışmaların neticesi olarak dünyanın en saygın organizasyonları tarafından ödüllere layık görülmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimiz için inovatif çözümler üretmeye ve başarılarımızı uluslararası arenada en iyi şekilde sergilemeye devam edeceğiz."