Bankacılık sektöründe adından sıkça söz ettiren Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel olarak hazırladığı avantajlı promosyonlarla dikkatleri üzerine çekiyor. 2024 yılında emekli olanlara yönelik olarak geliştirilen bu özel fırsatlar, emeklilerin maaşlarını Yapı Kredi'den alma taahhüdü verenlere çeşitli nakit promosyonlar sunuyor.

Bankanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, SGK emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi'den almayı taahhüt eden müşterilere özel olarak sunulan bu promosyonun detayları paylaşıldı. Emekliler, bu taahhütleri verdiklerinde 8.500 TL'ye kadar çıkabilen nakit promosyon fırsatlarından yararlanabilecekler.

Ayrıca, aylık net geliri 3.499 TL'ye kadar olanlara 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.499 TL arasındakilere 5.250 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arasındakilere 6.750 TL, 10.000 TL ve üzerindekiler ise 7.500 TL tutarında nakit promosyon ödemesi yapılacak. Bu sayede emekliler, maaşlarına bağlı olarak kendilerine en uygun promosyon seçeneğini değerlendirme şansına sahip olacaklar.

Bankanın sunduğu bu avantajlı promosyonlar, ek koşullara gerek olmaksızın sağlanacak. Ayrıca, ek ikramiye taahhüdünü imzalayan müşterilere, sonraki 60 gün içinde iki yeni fatura ödemesi talimatı verilmesi durumunda, maaş kademesine bakılmaksızın 250 TL ek nakit ikramiye ödenecek.

Denetimlerde 136 bin 863 TL ceza kesildi Denetimlerde 136 bin 863 TL ceza kesildi

Emekliler için özel olarak tasarlanan bu promosyonlar, Yapı Kredi Bankası'nın müşteri odaklı yaklaşımını bir kez daha ortaya koyuyor. Bankanın sunduğu avantajlarla emekliler, maddi anlamda daha güvende hissederek, finansal planlamalarını daha rahat bir şekilde yapabilecekler. Yapı Kredi Bankası, müşterilerine sağladığı bu fırsatlarla bir adım öne çıkarken, emeklilere özel olarak sunulan bu promosyonlarla sektörde fark yaratıyor.