Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya, Şerif Sezer , Çetin Tekindor, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Diren Polatoğulları, Tarık Emir Tekin, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam ve Hülya Duyar gibi başarılı isimlerin bulunduğu Yalı Çapkını dizisinde heyecan her geçen gün daha da artıyor.

Diziye Pelin'in dayısı Turgut Tunçalp'in canlandıracağı Şehmuz karakterinin eşlerinden birini de Sevcan Yaşar oynayacak.

sevcan yaşar

İKİ EŞİ VE SAĞ KOLUYLA GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Pelin'in dayısı Şehmuz eşleri ve sağ kolu Cemil'le birlikte geliyor. Dizide Şehmus'un Aysel ve Sinem ismindeki eşlerinden birine Sevcan Yaşar hayat verecek. Başarılı senaristler Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın kaleme aldığı dizide Şehmuz'un gelişi hem Korhan'lar hem de Pelin ve annesi için ilginç olayların yaşanmasına neden olacak. Dizinin eski karakterlerinden gazeteci Taylan da diziye geri dönecek.

Survivor All Star'da ilk eleme adayı kim oldu? (4 Mayıs 2024) Survivor All Star'da ilk eleme adayı kim oldu? (4 Mayıs 2024)