Medya

'Yalı Çapkını' yeni sezona zaman atlamasıyla başlıyor

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki hafta yeniden sete çıkacak olan dizi, izleyicileri şaşırtacak önemli bir gelişme ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Abone Ol

Burcu Alptekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Zeynep Bonçe'nin senaryosunu yazdığı Yalı Çapkını, yeni sezonunda birkaç yıllık bir zaman atlamasıyla izleyici karşısına çıkacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın kulis bilgilerine dayandırdığı habere göre, Seyran ve Ferit karakterlerinin hayatında büyük bir kriz patlak verecek. İkilinin ayrılık süreci, dizinin en dikkat çeken noktalarından biri olacak.

Yeni sezonda diziye "Sinan" adında bir karakterin dahil olacağı, ancak bu karakteri kimin canlandıracağı henüz belirsizliğini koruyor. Diziye yeni katılacak karakterin hikayede nasıl bir rol oynayacağı ise şimdiden merak konusu.

OGM Pictures imzası taşıyan Yalı Çapkını, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları ve Ersin Arıcı gibi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. İzleyiciler, yeni sezonda yaşanacak bu zaman atlamasıyla birlikte dizide nasıl gelişmelerin yaşanacağını büyük bir heyecanla bekliyor.