1990 yapımı 'Hasan Boğuldu' filmi, Hülya Avşar ve Yalçın Dümer'in başrollerini paylaştığı bir yapımdı. Geçtiğimiz yıl birlikte poz vererek dikkat çeken ikiliden Yalçın Dümer, katıldığı bir yayında ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Dümer, "Hülya soyunurdu, fon perdesini ben tutardım, arada gözüm kayardı" şeklinde ilginç bir ifade kullanmıştı. Hülya Avşar'a bu sözler sorulduğunda, usta oyuncu "Gayet normal o erkek, ben kadın" diyerek cevap verdi.

33 yıl önce beyazperdede buluşan 'Hasan Boğuldu' filminin başrol oyuncuları Hülya Avşar ve Yalçın Dümer, geçen yıl bir araya gelerek birlikte poz vermişlerdi.

1990 yapımı 'Hasan Boğuldu' filmindeli 'Emine' ve 'Hasan' karakterlerini canlandıran Hülya Avşar ve Yalçın Dümer, bir televizyon programına konuk olmuştu. Yalçın Dümer'in sözleri oldukça konuşulmuştu.

Dümer, setlerde günümüzdeki konforlu şartlardan bahsederken, "Hülya'nın gözlerine bakamazdım, heyecanlanırdım. Hülya soyunurdu, sokak ortasında fon perdesini ben tutardım. Arada gözüm kayardı" ifadelerini kullanmıştı.

Hülya Avşar'a, rol arkadaşı Yalçın Dümer'in kendisiyle ilgili söyledikleri sorulduğunda, Avşar gülerek "Olabilir. Anormal bir şey mi yani! İlk defa senden duyuyorum. Olsa da çok normal, gayet o erkek, ben kadın sonuçta. Yalçın'ı çok seviyorum, çok tatlı biri. Ama bilmiyordum. Eşek herif sen beni mi gözlüyordun, diye bağırmam gerekiyordu" şeklinde espriyle cevap verdi.