İnovasyon, yaşantımızın her alanında. Hoşunuza gitsin veya gitmesin, herkes Kardashian ailesini tanıyor. Neden? Çünkü çabucak influencer statüsü kazanarak sosyal medya dünyası sanatında uzmanlaştılar. Geniş ve kuvvetli bir platforma sahip oldukları için markalar onlara karşı gelemiyor, bu durum da onlara her sosyal medya kanalında başarılı olup çevrimiçi para kazanma olanağı sunuyor.

Çanakkale semalarında Solotürk gösterisi Çanakkale semalarında Solotürk gösterisi

İlgi odağı olmak herkese göre olmasa da Web dünyasının sunmuş olduğu sonsuz fırsatlardan siz de basitçe faydalanabilirsiniz. Fırsat derken, söylediğimiz şey ise para. Peki, başlamak için en basit yol nedir? Tabi ki de kendi internet sitenizi oluşturmak. ‘İnternetten para kazanma işi ne şekilde olacak?’ bunu araştırarak karar verilebilir. İşte webden para kazanmak için takip edebileceğiniz iki basit yol;

  • İnternet sitesi tasarlayın
  • Blog yazın

İnternet Sitesi Tasarlama

İster bu işte profesyonel tecrübeye sahip olun, ister yalnızca doğal bir yeteneğiniz olsun, internet sitesi tasarlamak harika bir gelir kaynağı olabilir. Yaratıcılığınız ile ufak işletmelerin, dostlarınızın ve ailenizin çevrimiçi görünürlüklerini artırmalarına yardımcı olun. Bazı siteler ile internet siteleri tasarlamak kolay, gereksiniminiz olmakta olan yalnızca biraz vakit ve dizayndan anlayan bir göz. İşte siz de tam anlamıyla burada devreye gireceksiniz.

Webden Gelir Kazanmanın

Blog Yazın

Tasarım size hitap etmiyor mu? Belki de yazmayı seçiyorsunuz. Eğer ki öyleyse bir blog açın. Blog açmak artık her zamankinden daha basit. Esas zor olmakta olan şey hangi çarpıcı şablonu kullanmak istemiş olduğunuza karar vermek. Blog yazmak hakkındaki en hoş şey, istemiş olduğunuz her şey ile ilgili yazma özgürlüğünüzün olması. Tabi ki de bireylerin okumak isteyeceği herhangi bir şey. Bir süre daha sonra blogunuz, sizlerle aynı ilgi alanlarını paylaşan bir topluluğu ve benzeyen kullanıcıları çekmeye başlayacaktır.

Blogunuzun tanınırlığının artmaya başladığı zaman, en sevdiğiniz blogger dostunuzla bir iş birliği yapmak için harika bir fırsattır! Birbirinizin blogun da misafir yazar olarak yer almanız, ikinizin de topluluklarını genişletmesi için mükemmel bir yoldur. Kendinizi bir influencer olarak pozisyonlandırabildiğiniz vakit blogunuz, iş tanıtımı vermekte olanlar için prestijli bir alan durumuna gelir. Böylelikle webden para kazanmaya da başlarsınız.