Magazin

Volkan Demirel'in heyecanı! Zeynep Sever Demirel üçüncü çocuklarının cinsiyetini duyurdu

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel, üçüncü kez anne-baba olmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

2010 yılında hayatlarını birleştiren çiftin, Yade ve Yeda adında iki kızı bulunuyor. Üçüncü çocuk heyecanı yaşayan Zeynep Demirel, sosyal medya hesabından takipçileriyle bu mutlu haberi paylaştı.

"Kız geliyor!"

Zeynep Sever Demirel, detaylı ultrason sonrası bebeğin cinsiyetini kesinleştirdiklerini belirterek, "Kız geliyor!" ifadesiyle üçüncü kez kız annesi olacağını duyurdu. Sosyal medya üzerinden takipçilerine seslenen Demirel, başından beri kız bebek beklediğini düşündüğünü söyledi ve ekledi: "İçimden hep kız olacak gibi bir his vardı ve gerçekten de öyle oldu. Elbette sağlıklı olması en önemli şey, ama üç kızla evimiz çok daha renkli olacak."

14 yıllık evlilik yıl dönümleri

Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda 14. evlilik yıl dönümlerini de kutladı. Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında, Volkan Demirel ile birlikte çekilmiş bir videoyu paylaşarak, "Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım, 14 yıl oldu ve dimdik ayaktayız" şeklinde esprili bir not düştü.

Boşanma iddialarına net yanıt

Geçtiğimiz aylarda magazin gündemini meşgul eden boşanma iddialarına da çift net bir yanıt verdi. Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu iddiaları yalanlayarak, “Evet, zaman zaman tartışıyoruz, ama boşanma gibi bir durum söz konusu değil. Şu an sabah kahvemizi birlikte içiyoruz,” diyerek söylentileri sonlandırdı. Zeynep Demirel de bu açıklamayı destekleyerek, evliliklerinin sağlam temellere dayandığını ve çocukları için en iyi şekilde birlikte olduklarını vurguladı.