Çocukluk travmalarından kurtulmak için nefes terapisine giden Dilan Polat, paylaşımına “Ailenizden size kalan en büyük şey travmalarınızdır” notunu düştü. 

Terapi anlarının çekilmemesi ve paylaşılmamasının hassasiyetle dikkat edilmesi gerektiği belirtilen anların paylaşılması nedeniyle Dilan Polat kısa süre içerisinde sosyal medyada tepki aldı.

İşte paylaşımın altına gelen o tepkilerden bazıları şöyle:

"Nefes koçunuzun sertifikasyonunu sorguluyorum. Ben nefes koçuyum ve amaç kesinlikle bu değil, bu videoyu kimse çekmemeliydi ve paylaşmanıza izin verilmemeliydi. İlgi çekmek için keşke başka bir araç kullansaydınız, bu ulvi terapinin en derin araçlarından birini değil."

"Yani bu videonun atılma amacı tamamen ilgi çekmek diye düşünüyorum çünkü zaten sizin travmalarınızı ülkece çok iyi biliyoruz. Böyle bir videoya hiç gerek yoktu çocuklarınız için çok üzüldüm ben Şuan…"

"Mesela bunu insanlar görmek zorundamı! Bu videoyu gören belkide bir çocuk onda yaşatabilceği travmayı düşünerekmi paylaştı acaba?"

"Ne kadar gereksiz paylaşım olmuş bazı şeyleri de paylaşma sana kalsın herkesin derdi var yalnız değilsin senin fazla maddi gücün var çoğunda o da yok"

1693479892301-ekran-goruntusu-2023-08-31-135413