Evlendikten kısa bir süre sonra baba olan Doğan, evliliğinde sorunlar yaşamaya başladı. Geçtiğimiz aylarda boşanan Nihat Doğan'ın eski eşi Arzu Doğan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ihanete uğradığını belirtti.Arzu Doğan;


"Evlendikten sonra çok şey ortaya çıkmaya başladı. Yuvamı kurtarmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra birçok şeyden şüphelenmeye başladım. Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırmaya karar verdim." demişti.

Bülent Ersoy'dan Miss Turkey 2024 birincisi yorumu Bülent Ersoy'dan Miss Turkey 2024 birincisi yorumu

İddialara canlı yayında cevap verdi

Tv8'de yayınlanan Müge Dağıstanlı'nın programında yaptığı hatayı kabul eden Nihat Doğan sorulan 'Aldatıldığını söyleyen bir kadın var' sorusuna önce güldü sonrasında şu cevabı verdi: 

Bizimki gerçekten bir aşk evliliğiydi. O beni ben onu çok sevdim. Hala daha seviyorum ben söyleyeyim.. Hiç kimse ayrılmak için evlenmez. Ortada bir kin ya da nefret durumu söz konusu değil. Ama sevgili olunca başka bir şey oldu.Evlenince başka bir şey oldu. Hata veya kusur aramak gerekirse ben çocuğumun annesini rencide edecek veya üzecek, onu kıracak onun toplum nezdinde itibarını düşürecek sözler asla söylemem. Arzu baskın bir karakter ben de baskın bir karakterim, belki o iki dominant karakterin çatışması oldu. Hata varsa benim hatam, evliliği ben beceremedim.