Magazin

Victoria Canal Engelli Mi, Sevgilisi Kim? Neden Kolu Kesik, Koluna Ne Oldu?

Victoria Canal Kimdir? Tom Cruise ile Aşk mı Yaşıyor? İspanyol-Amerikalı şarkıcı Victoria Canal, Hollywood yıldızı Tom Cruise ile anılıyor. Peki, Victoria Canal'ın kolu neden yok? İşte detaylar!

Abone Ol

İspanyol-Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Victoria Canal'ın adı, son zamanlarda Hollywood yıldızı Tom Cruise ile anılmaya başlandı. Peki, Victoria Canal kimdir? Kolu neden yok, engelli mi? 

Hollywood'un usta isimlerinden Tom Cruise'un, 25 yaşındaki İspanyol şarkıcı Victoria Canal ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak Victoria Canal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiaları yalanladı. "Çocuklar, bu tam anlamıyla çılgınca, ama görünüşe göre magazinciler Tom Cruise ile çıktığımı düşünüyor. Hadi bunu durduralım. Sizi üzdüğüm için üzgünüm ama Cruise ile çıkmıyorum." şeklinde açıklamada bulundu.

Victoria Canal Kimdir?

Victoria Canal, 11 Ağustos 1998'de Almanya'nın Münih kentinde doğdu. Küba ve Amerikan kökenli olan Canal, hayatının büyük bir kısmını İspanya'da geçirdiği için kendisini İspanyol-Amerikan olarak tanımlıyor. Şangay, Tokyo, Barselona, Madrid, Dubai ve Amsterdam'da yaşayarak küresel bir üçüncü kültür çocuğu olarak büyüdü.

Victoria Canal'ın Kolu Neden Yok?

Victoria Canal, amniyotik bant sendromu nedeniyle sağ ön kolu olmadan dünyaya geldi. Ancak bu durumu kısa sürede aşarak dünyaca ünlü bir piyanist oldu. Büyükannesi tarafından müziğe yönlendirilen Canal, altı yaşından itibaren hem piyano hem de ses alanında klasik dersler almaya başladı ve engeline rağmen yüksek düzeyde çalmayı öğrendi.

Tom Cruise ile Canal Nasıl Tanıştı?

Glastonbury Festivali'nde tanışan ve kısa sürede arkadaş olan Tom Cruise ve Victoria Canal'ın birlikte çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Hatta Canal'ın, Cruise'un Oxfordshire'daki "Görevimiz Tehlike" setini ziyaret ettiği de ortaya çıktı. Ancak Canal, Cruise ile bir ilişki yaşamadığını ve sadece arkadaş olduklarını belirtti.

Tom Cruise, Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreni için özel bir gösteri hazırlıyor. 62 yaşındaki oyuncu, 11 Ağustos'taki kapanış töreninde paraşütle atlama gösterisi yapacak. Cruise, Fransa Stadyumu'nun tepesinde gösterisine başlayarak stadyumun sahasına iniş yapacak.

Victoria Canal'ın Müzik Kariyeri

Victoria Canal, John Mayer ve Gavin DeGraw gibi sanatçılardan ilham alarak şarkı yazmaya başladı. Yerel ve okul yarışmalarına katıldı ve kendi konserlerini ayarlamaya başladı. 2013 yılında Barselona'ya taşındıktan sonra müziği daha profesyonel bir şekilde sürdürmek için çevrimiçi bir okul programına geçti.

Tom Cruise ile Victoria Canal Sevgili Mi?

Victoria Canal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, iki yeni şarkısının çıktığını ve turneye çıkacağını duyurdu. Ayrıca, Tom Cruise ile olan arkadaşlığının sadece mesleki ve dostane bir ilişki olduğunu bir kez daha vurguladı.