2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen sınavın yazılı bölümüne itirazlar, en geç 6 Aralık 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılabildi. Adaylar, semsinav.ankara.edu.tr adresinden sınav sonuçlarına ulaşabilir ve gerekli görülen durumlarda itirazlarını iletebilirler.

Vakıfbank'ın gerçekleştirdiği personel alım sınavlarında başarılı olan Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Memur (Şube)-Memur (Müşteri İletişim Merkezi) adayları, sınav sonuçlarını ilgili internet adresinden öğrenebilirler. Adaylar, kendilerine açılan bu kapı aracılığıyla atanma sürecine ilişkin bilgilere de ulaşabilirler.

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Koruma araç ve polis sayısı azaltıldı İçişleri Bakanlığı duyurdu: Koruma araç ve polis sayısı azaltıldı

Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar, semsinav.ankara.edu.tr adresini ziyaret ederek gerekli bilgilere ulaşabilirler.

VAKIFBANK SINAV SONUCU EKRANI ERİŞİME AÇILDI

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruyla sınav sonuçlarının açıklandığı bildirildi. Yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

"Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Memur ve Memur (Müşteri İletişim Merkezi) Giriş Sınavı sonuçları açıklandı."