Bambaşka Sohbetler programına Star TV'nin yeni dizisi Yan Oda ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan oyuncu Nazan Kesal oldu.

Usta oyuncu Nazan Kesal'dan samimi açıklamalar

Ceyda Düvenci’nin “Duruşun hep böyle miydi yoksa bilerek mi yapıyorsun?” sorusuna Nazan Kesal şu yanıtı verdi:

“Nasıl durduğumu bilmiyorum, kendime çok dışarıdan bakmayı öğrenmiş biri değilim. Benim hakkımda ne düşünülüyor bilmiyorum. Hayranlarımın söylediği şeyden imtina eden, engelleyen bir insanım çünkü şöyle bir şey var, oyunculuk sanatı ego yükseldikçe yok olur. Benim kişiliğimde beni benden almaması lazım. Oyunculuk denen o tılsımlı, büyülü işle arama sihirli cümlelerin girmemesi lazım. Böyle şeylere kulak kabarttığım zaman çok mutlu oluyorum. Bence bir oyuncunun tezahürü ile çok ilgilenmemesi lazım. Oyuncunun sadece işine odaklanması, işine yoğunlaşması gerekiyor.”

Usta oyuncu Nazan Kesal'dan samimi açıklamalar

Nazan Kesal;

“Okuldan mezun olduğum gün kendime şöyle bir söz vermiştim, ben psikolojiyi, insan psikolojisini en iyi oynayan oyunculardan biri olmak istiyorum. Bir gün çok ünlü bir oyuncu olacağım demedim. Zaten günlük hayatımda da hiç öyle yaşamayan biriyim. Biraz fabrika işçisi gibi tanımlıyorum kendimi ya da işimi öyle tanımlıyorum. İşin artistik kısmı tamamen seyircinin algılama ve sanattan, sanatçıdan anlama oranıyla doğru orantılı. Bir çorap fabrikasında çalışan çorap işçisinden hiçbir farkım yok, ben ekran önündeyim o da kapalı bir mekanda bir şey üretiyor, üreticiyiz" dedi.

Usta oyuncu Nazan Kesal'dan samimi açıklamalar

Ceyda Düvenci’nin “Ercan Kesal ile aşkınız nasıl bir aşk?” sorusuna Nazan Kesal,

“Dünyadaki en başarılı insanlar, yol arkadaşını doğru seçebilenler. Onun çok yakın arkadaşıyla 23 yaşımda oyun çalışıyordum. Bana sürekli Ercan’ı anlatıyordu. Roman okursunuz ve ona platonik aşık olursunuz tanımadığınız halde. O profili derhal tanımam gerekiyor dedim ve rahmetli Yılmaz Onay’ın evinde bir yemekte karşılaştık” yanıtını verdi.

Onları hiç böyle görmediniz! İşte ünlülerin şişman hali... Onları hiç böyle görmediniz! İşte ünlülerin şişman hali...