Medya

Ünlüler dünyasından '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' mesajları

15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimin 8. yıldönümü ünlüler tarafından unutulmadı. Ünlü isimler 252 vatandaşımızın şehit olduğu darbe girişiminde duygularını yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.

Abone Ol

15 Temmuz 2016 gecesi, Türkiye Cumhuriyetinde yaşanan tarihinin en karanlık gecesinde ünlüler dünyası sessiz kalmadı.

Hülya Koçyiğit

"Tarih boyunca nice kahramanlık destanı yazan Yüce Türk milleti, son destanını 15 Temmuz 2016'da yazmıştır. Vatan toprağının kutsallığına, vatanın bölünmez bütünlüğüne, bağımsızlığına ve Cumhuriyet'ine her şartta sahip çıkan ve onlara gelecek zararda canını siper eden Türk milleti, o karanlık günde de bunu bir kez daha göstermiştir. Bu millet her karanlığı birlik olarak aydınlığa çevirir ve çevirmiştir, bu topraklarda karanlıklardan medet umanlar her daim bozguna uğrayacağını bilmelidir. Bugünün vesilesi ile bir kez daha vatan toprağına canını, kanını harç eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allah, Türk milletine böyle günler yaşatmasın."

Demet Akalın

Acun Ilıcalı

Yılmaz Erdoğan

"Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlerimizi saygıyla anıyoruz."

İzzet Yıldızhan
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun."

Hülya Avşar

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun."

Sibel Can
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun. O karanlık gecede milletimizin cesareti ve inancı ile aydınlanan sabahı gördük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. 15 Temmuz'u asla unutmayacağız."

Linet
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun."

Esra Erol

"Bu aziz vatan için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü."