Söke-Milas karayolunda gerçekleşen trafik kazasında, fenomen Tatyana Ivanovna Ozolina'nın yaşamını yitirmesi üzüntü yarattı. Kazanın ardından cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Ozalina’nın naaşının Rusya'ya götürülebilmesi için başlatılan yardım kampanyası, sosyal medya üzerinden duyuruldu.

Kazanın ardından sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Tatyana'nın sevgilisi Alex Volodikov ve kazada yanındaki motosiklet arkadaşı Sergey Hardikov, destek çağrısında bulundu. Volodikov, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, Tatyana'nın ailesine yardımcı olmak amacıyla resmi bir bağış kampanyası başlattıklarını duyurdu ve bağış yapmak isteyenler için banka kartı numarasını paylaştı.

Moto Tanya olarak bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina, çeşitli sosyal medya hesaplarında 8 milyon takipçiye sahipti ve Rusya'nın en popüler moto bloggerlarından biriydi. 13 yaşında bir erkek çocuk annesi olan Ozolina'nın, kaza sırasında kaskının kafasından fırlaması nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Mahsur kalan paraşütçü 7 saat sonra kurtarıldı! Mahsur kalan paraşütçü 7 saat sonra kurtarıldı!

Bu trajik olay, Ozolina'nın takipçilerini ve sevenlerini derinden sarstı. Yardım kampanyası ise büyük bir dayanışma örneği olarak sosyal medyada hızla yayılmaya başladı.

Editör: Elif Erbay