Hindistan'ın Karnataka eyaletinde korkunç bir cinayet şüphesi ortaya çıktı. Hindistan'ın teknoloji merkezi Bengaluru'daki Mindful AI Laboratuvarı'nın başında bulunan Suchana Seth'in, komşu eyalet Goa'dan taksiyle dönerken Karnataka eyaletinde 4 yaşındaki oğlunun cesedinin bagajında ​​bulunmasının ardından tutuklandı.

Ekran Görüntüsü 2024 01 10 094609

Reuters'ta yer alan habere göre, Suchana Seth geçtiğimiz Cumartesi günü oğluyla birlikte Goa'daki bir otelde kalmaya başlamıştı. Fakat dün gece otelden ayrılırken oğlu yanında yoktu. Otelin temizlik görevlileri, Seth'in kaldığı otel odasında kan izleri tespit etti ve polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis, telefonla taksi şoförüyle iletişime geçti ve şoförden Seth'i en yakındaki polis merkezine götürmesini istedi. Kuzey Goa Polis Şefi Nidhin Valsan, basına yaptığı açıklamada, "Bavulu açıldığında, çocuğun cansız bedeni bulundu" dedi.

Kızılordu Korosu’na protesto Kızılordu Korosu’na protesto

Hintli Ceo Tutuklandı

Goa polisi, Seth'i eyalete geri getirilirken, Endonezya'da olan eşinden de Hindistan'a gelmesi istendi. Reuters, olayla ilgili Seth'in kendisine, şirket çalışanlarına, eşi ya da başka bir aile üyesine ulaşılamadığını aktardı.