Icardi'nin 20 gol atması durumunda saçlarını boyayacağını belirten Özat gündeme oturdu. Icardi, fotoğrafı paylaşarak, "Umarım sözünü tutarsın Ümit. Sarı ve kırmızı saçlarla seni bekliyoruz" mesajı attı. Özat'ın cevabıysa herkesi meraklandırdı. 2022-23 Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa uzanana Galatasaray ile kutlama yapan Arjantinli golcü Icardi, gündemden asla düşmüyor. 23 maçta 21 gol atıp 7 de asist yapan yıldız oyuncu, taraftarlar tarafından oldukça seviliyor. Icardi'nin gelişinin ilk döneminde kendinden emin bir söze imza atan Ümit Özat, Arjantinli futbolcuyla atışıyor.

"SAÇIMI SARI-KIRMIZIYA BOYAYACAĞIM"

Ümit Özat, İcardi ile ilgili "20 gol atsın Allah çarpsın saçımı Sarı-Kırmızıya boyayacağım" ifadelerine yer vermişti. Arjantinli oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden Özat'a, "Ümit sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni Sarı-Kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

“SENİ GECE 12'DE YAYINIMA DAVET EDİYORUM”

Ümit Özat'ın Icardi'ye vermiş olduğu cevap ise gündeme oturdu. Özat, "Icardi, canım kardeşim günaydın. Yeni kalktım baktım ki Instagram'da beni paylaşmışsın. Öncelikle seni tebrik ediyorum. Şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum. Yalnız arkadaşlarına hocana camiana sorabilirsin. 2001-2007 arasındaki Ümit Özat'ın kaptanlığındaki Fenerbahçe'ye denk gelseydin ne bu şampiyonluğu yaşardın ne de gol kralı olurdun. Maalesef benim oynamadığım döneme denk geldin. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin. Seni gece 12'de yayınıma davet ediyorum. Geldin geldin, gelmedin Messi'yi çağırıyorum" dedi.