Magazin

Türkiye'nin en zengin 5 kadın şarkıcısının serveti dudak uçuklattı

Türkiye'nin en zengin 5 kadın sanatçısı belli oldu. Aldığı sahnelerden kazandıkları paraları her biri farklı alanlarda değerlendiriyor. Kimi gayrimenkule yatırım yaparken kimi otel almayı tercih ediyor. Peki Türkiye'nin en zengin 5 şarkıcısı kim oldu?

Abone Ol

Türkiye’nin müzik dünyasında yıllardır sahne alan ünlü kadın şarkıcıları, sadece sesleriyle değil, biriktirdikleri servetleriyle de gündemde. Sahne kazançlarını farklı yatırımlarla değerlendiren bu isimler, rezidanslardan yalı ve otellere kadar geniş bir mal varlığına sahip. İşte Türkiye'nin en zengin 5 kadın şarkıcısı ve dudak uçuklatan servetleri...

1. Seda Sayan
Listenin zirvesinde uzun yıllardır televizyon ekranlarında program sunan ve sahneye çıkan Seda Sayan yer alıyor. Kazancını genellikle gayrimenkule yatıran ünlü şarkıcının, İstanbul’un Etiler ve Zincirlikuyu semtlerinde rezidans daireleri, Amerika Miami'de bir evi ve ailesine tahsis ettiği birçok ev bulunuyor. Seda Sayan, son olarak Etiler’deki ünlü Şamdan mekanını satın alarak yatırımlarına bir yenisini ekledi.

2. Sibel Can
Türkiye’nin en sevilen seslerinden biri olan Sibel Can, sahneden kazandığı astronomik ücretlerle dikkat çekiyor. Lüks yaşamı ve gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen Sibel Can, Beykoz’daki malikanesinde yaşıyor. Aynı zamanda Nakkaştepe’de Boğaz manzaralı bir villaya sahip olan ünlü sanatçı, Amerika’da evleri ve yatırım amaçlı aldığı birçok gayrimenkul ile servetini genişletmeye devam ediyor. Sibel Can, Amerika'da Miami'den ev alan ilk Türk ünlüsü olarak da biliniyor.

3. Sezen Aksu
Türk müziğinin “Minik Serçe” lakaplı yıldızı Sezen Aksu, müzik kariyerinden kazandığı gelirle hatırı sayılır bir servet biriktirdi. Gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Sezen Aksu’nun Boğaz’da yalısı, ses kayıt stüdyosu, araçları ve farklı lokasyonlarda gayrimenkulleri bulunuyor.

4. Emel Sayın
Türk müziğinin bir diğer efsane ismi olan Emel Sayın, sahnelerden elde ettiği gelirini yıllar içinde akıllıca yatırımlarla değerlendirdi. Marmaris’te bir otel sahibi olan Sayın, İstanbul’da Demirciköy’deki malikanesinde yaşıyor. Emel Sayın, sahne kazançlarını gayrimenkul ve ticaretle değerlendiren şarkıcılar arasında yer alıyor.

5. Aşkın Nur Yengi
Listenin beşinci sırasında Aşkın Nur Yengi bulunuyor. Şarkıcı, kazancını gayrimenkule yatırmayı tercih eden ünlülerden biri. Son olarak Beykoz’daki ünlü bir sitede dükkanlar içeren bir pasaj satın alarak servetine servet kattı.