Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yarın sabah namazında tüm camilerde, terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehit olan Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edileceğini bildirdi.

Erbaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Şehitlerimize dua için Sabah namazında buluşuyoruz. 14 Ocak Pazar (yarın) sabah namazında ülkemizin tüm camilerinde, terör örgütlerine karşı yaptığımız operasyonlarda şehadete kavuşan kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapılacaktır. Biz de yapılacak olan dua programına Ankara Hacı Bayram Veli Camii’nden katılacağız inşallah. Tüm kardeşlerimizi ülkemizin dört bir yanında yapılacak olan bu dualara katılmaya davet ediyorum. Yüce Rabbimiz kahraman ordumuzu havada, karada, denizde daima mansur ve muzaffer eylesin."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü

Erbaş'ın açıklamasına göre, yarın sabah namazında tüm camilerde, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlarda şehit olan Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edilecek. Dua programına Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Ankara Hacı Bayram Veli Camii'nden katılacak.

Türkiye Şehitler İçin Sabah Namazında Dua Edecek