Spor

TÜRKİYE İTALYA CANLI İZLE ŞİFRESİZ, 2024 Paris Yarı final TRT1, TRTSPOR izleme linki, nerede izlenir?

Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları yarı finalde finale yükselmek için sahaya çıkıyor. Peki, TÜRKİYE İTALYA CANLI İZLE ŞİFRESİZ, 2024 Paris Yarı final TRT1, TRTSPOR izleme linki, nerede izlenir?

Abone Ol

A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde Çin'i eleyerek yarı finale yükseldi. Millilerimizin yarı finaldeki rakibi İtalya oldu. Grup aşamasında 3-0 yenildiğimiz İtalya'ya karşı, finale yükselmek ve madalya kazanmak için sahaya çıkacak. Peki, Türkiye-İtalya voleybol yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye-İtalya Maçı Tarihi ve Saati

Türkiye-İtalya yarı final maçı, 8 Ağustos 2024 Perşembe günü TSİ 21.00'de oynanacak. Bu kritik karşılaşma Paris'teki South Paris Arena'da gerçekleşecek.

Türkiye-İtalya Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye-İtalya yarı final karşılaşması TRT1 ve TRT SPOR ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak. Maçı kaçırmamak için saatlerinizi ayarlamayı unutmayın!

Türkiye, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda grup aşamasında Hollanda'yı 3-2, Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yendi, ancak İtalya'ya 3-0 mağlup oldu. Çeyrek finalde Çin'i 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.

İtalya, dünya sıralamasında zirvede yer alıyor ve güçlü performansıyla dikkat çekiyor. Paola Egonu gibi yıldız oyuncularıyla etkili bir takım olan İtalya, çeyrek finalde Sırbistan'ı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

TÜRKİYE İTALYA MAÇI CANLI YAYIN İZLE

Filenin Sultanları'nın Kadrosu

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin
Smaçörler: Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha Diken, İlkin Aydın, Derya Cebecioğlu
Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar (Kaptan), Zehra Güneş, Aslı Kalaç
Pasör Çaprazı: Melissa Vargas
Libero: Gizem Örge
+1 Oyuncu: Beyza Arıcı

İtalya'nın Kadrosu

Pasörler: Alessia Orro, Ofelia Malinov
Smaçörler: Paola Egonu, Miriam Sylla, Elena Pietrini, Indre Sorokaite
Orta Oyuncular: Cristina Chirichella, Anna Danesi
Pasör Çaprazı: Paola Egonu (çift rol)
Libero: Monica De Gennaro