Hava Durumu

Türkiye geneli hava durumu tahminleri (23 Eylül 2024)

Bugün hava nasıl olacak? Hava durumu raporu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 Eylül 2024 günü için hava durumu tahminlerini yayınlandı.

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin durumu tahminlerini yayınladı. Yayınlanan tahminlere göre bugün hava sıcaklıklarının Sıcaklıkların kuzey ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, iç ve güney kesimlerde normallerinin 3-5 derece altında seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın ise hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahminlerine göre ise ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Ankara ve Çankırı çevreleri ile Eskişehir'in kuzey kesiminin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyıları ile Sakarya ve Bolu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji; ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgar gibi tüm yaşanabilecekler için uyarıda bulundu. Vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.