Türk Telekom, 2024 yılı için çeşitli pozisyonlarda personel alımına başladığını duyurdu. Bu alımlar arasında veri mimarı ve satış kontrol uzmanı gibi yeni pozisyonlar da bulunuyor. Uygun niteliklere sahip adaylar, bu fırsatı değerlendirerek Türk Telekom ile kariyerlerine yön verebilirler.

TÜRK TELEKOM PERSONEL YENİ ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

Türk Telekom 2024 Açık Pozisyonlar. Veri Muhafızı: Yayın Tarihi: 16.01.2024. Veri Mimarı: Yayın Tarihi: 16.01.2024. Satış Kontrol. Pozisyonlara Genel Şartlar Veri Muhafızı ve Veri Mimarı: Bilgisayar, Matematik Mühendisliği veya ilgili alanlardan mezun Veri yönetimi ve analizi konusunda deneyimli İlgili araç ve teknolojilerde bilgili İyi derecede İngilizce bilen ve tercihen telekomünikasyon sektöründe deneyimli.

MAHZEN-37 operasyonuyla 14 şüpheli yakalandı MAHZEN-37 operasyonuyla 14 şüpheli yakalandı

Satış Kontrol Uzmanı: İlgili mühendislik bölümlerinden mezun Veri yönetimi, RDBMS, veri ambarı ve zekası kavramlarına hakim Raporlama, ETL uygulamaları ve veri modelleme konularında deneyimli Büyük veri teknolojileri ve RDBMS/NoSQL sistemleri konusunda bilgili Başvurular ve daha fazla bilgi için Türk Telekom kariyer https://basvuru.turktelekomkariyer.com.tr/ilan/site.aspx ziyaret edebilirsiniz.