Volkan Demirel ve Tümer Metin, futbolculuk kariyerlerinden sonra bir kez daha bir araya geldi ve Fenerbahçe’ye dair önemli açıklamalarda bulundular. Tümer Metin’in Fenerbahçe’ye neden geldiğini Volkan Demirel’in samimi bir şekilde dile getirdiği sohbet, futbolseverler arasında büyük ilgi gördü.

Volkan Demirel ve Tümer Metin’den Samimi Anlar

Samsunspor’dan Beşiktaş’a transfer olduktan sonra yıldızı parlayan Tümer Metin, sürpriz bir kararla Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Volkan Demirel, eski takım arkadaşına bu transferin sebebini esprili bir dille hatırlatarak, Tümer Metin’in Fenerbahçe’ye neden geldiğini açıkladı. İki eski futbolcu arasındaki samimi sohbet, ekran başındakilere keyifli anlar yaşattı.

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Tümer Metin’in Fenerbahçe Günleri

Tümer Metin’in Fenerbahçe’ye transferi, dönemin en çok konuşulan transferlerinden biri olmuş ve halen futbol dünyasında yankı bulmaya devam ediyor. Hem Beşiktaş’ta hem de Fenerbahçe’de önemli başarılara imza atan Tümer Metin, bu iki kulüpte de Süper Lig ve Türkiye Kupası kazanarak tarih yazdı.

Editör: Haber Merkezi