Ünlü manken Tülin Şahin ve eski eşi Pedro de Noronha arasındaki dava sonuçlandı. Pedro de Noronha, kızını kendisine göstermediği gerekçesiyle Tülin Şahin'e dava açmıştı. İşte detaylar...

Tülin Şahin ve Pedro de Noronha Ne Zaman Evlendi?

2018 yılında aşk yaşamaya başlayan ünlü manken Tülin Şahin ve Portekizli yatırımcı Pedro de Noronha, sessiz sedasız evlenmişti. Tülin Şahin, evlilik haberinin ardından paylaştığı emzik fotoğrafıyla hamile olduğunu duyurmuştu. Çiftin kızları Siena Leyla, Kasım 2019'da dünyaya geldi.

Mahkemede Karar Verildi

Pedro de Noronha, Tülin Şahin'in kızlarıyla görüşmesine engel olduğunu iddia ederek mahkemeye başvurdu. Bu iddiaların ardından çiftin aslında resmi olarak evli olmadığı ortaya çıktı. İkilinin arasındaki davalar devam ederken, İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen son davada, Noronha Tülin Şahin hakkında hapis talebinde bulundu. Mahkeme, Pedro de Noronha'yı haklı bularak, Tülin Şahin'in kızını babaya göstermediği gerekçesiyle 3 gün disiplin hapsine tabi tutulmasına karar verdi.

Tülin Şahin Eski Eşi 1

Tülin Şahin Karara İtiraz Etti

Tülin Şahin, mahkemenin verdiği karara avukatı aracılığıyla itiraz etti. İkilinin arasındaki dava sürecinde yeni gelişmelerin neler olacağı merakla bekleniyor.

Tülin Şahin ve Pedro de Noronha Davasında Neler Yaşandı?

Ünlü manken Tülin Şahin, 2018 yılında Portekizli yatırımcı ve ekonomist Pedro de Noronha ile ilişkiye başladı. Sessiz sedasız evlenen çift, evlilik haberinin ardından Tülin Şahin'in hamile olduğunu duyurdu.

Çiftin kızları Siena Leyla, Kasım 2019'da doğdu. Ancak doğumdan kısa bir süre sonra çiftin arasında anlaşmazlıklar yaşanmaya başladı. Pedro de Noronha, Tülin Şahin'in kızlarıyla görüşmesini engellediğini iddia ederek mahkemeye başvurdu.

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti! İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti!

İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen davada, Pedro de Noronha Tülin Şahin'in kızını kendisinden kaçırdığını ve evladından yoksun bırakıldığını belirtti. Mahkeme, Pedro de Noronha'yı haklı bularak, Tülin Şahin'in kızlarını babaya göstermediği gerekçesiyle 3 gün disiplin hapsine tabi tutulmasına karar verdi.

Tülin Şahin Evli mi?

Mehmet Özer Tülin Şahin / Eşi (2005–2017)

Özel Yaşamı Tülin Şahin, 2005 yılında yemek şefi ve televizyoncu Mehmet Özer ile evlendi ve 2017 yılında boşandı. 2018 yılında Portekizli yatırımcı ve ekonomist Pedro de Noronha ile bir ilişkiye başladı ve bu ilişkiden Kasım 2019'da kızları Siena Leyla doğdu.


 

Editör: Haber Merkezi