Spor

TS Rapid Wien şifresiz maçı (8 Ağustos) şifresiz mi, yayın bilgileri, nereden izlenir?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya ekibi Rapid Wien ile karşılaşacak. Bordo-mavililer, Papara Park'ta oynanacak maçta galibiyet arayarak play-off'lara kalmak için mücadele edecek. Peki, TS Rapid Wien şifresiz maçı (8 Ağustos) şifresiz mi, yayın bilgileri, nereden izlenir?

Abone Ol

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya temsilcisi Rapid Wien ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililer, Papara Park'ta galibiyet arayarak Avrupa Ligi'nde play-off'lara kalma mücadelesi verecek.

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Hangi Gün ve Saatte?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rapid Wien ile 8 Ağustos 2024 Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Papara Park'ta oynanacak olan bu heyecan dolu mücadele saat 20:00'de başlayacak. Trabzonspor, daha sonra rövanş için 15 Ağustos günü Avusturya'ya deplasmana gidecek.

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak olan Trabzonspor - Rapid Wien maçı, A Spor kanalından canlı olarak ve şifresiz bir şekilde yayınlanacak. Maçın heyecanını canlı olarak takip etmek isteyen futbolseverler, A Spor ekranlarından bu karşılaşmayı izleyebilirler.

Trabzonspor'un Muhtemel 11'i Nasıl?

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, Rapid Wien karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11'i şu şekilde:

Kaleci: Uğurcan Çakır

Defans: Malheiro, Savic, Denswil, Barisic

Orta Saha: Mendy, Lundstram, Ozan Tufan

Forvet: Visca, Trezeguet, Draguş

Rapid Wien'in Muhtemel 11'i Kimlerden Oluşuyor?

Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss'un Trabzonspor deplasmanında sahaya çıkarması beklenen muhtemel ilk 11'i ise şöyle:

Kaleci: Hedi

Defans: Oswald, Hofmann, Raux Yao, Auer

Orta Saha: Grgic, Sangare

Forvet: Burgstaller, Seidi, Jansson, Beljo

Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselmek için önemli bir mücadeleye hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, evinde oynayacağı bu maçta avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde ilerlemek isteyen Trabzonspor, Rapid Wien karşısında taraftarının da desteğiyle galibiyet arayacak.

Rapid Wien Ne Durumda?

Rapid Wien, bu sezon Avrupa Ligi'nde başarılı bir performans sergileyerek dikkat çekiyor. Avusturya ekibi, Trabzonspor karşısında deplasmanda iyi bir sonuç alarak tur şansını artırmayı hedefliyor. Rapid Wien'in Teknik Direktörü Robert Klauss, Trabzonspor maçının zorlu geçeceğini belirtti ve takımının en iyi performansını sergileyeceğini vurguladı.